Egy barátnak, barátnőnek miről jó beszélni a magánéletedről, hogy ne unjon meg, ne meneküljön el?
Figyelt kérdés
barátságban, nem szerelem....Pld mert panaszkodásnak érzi a problémáid ( akkor kivel jó beszélgetni a problémákról) vagy nem érdekli mert nincs az érdeklődési körében...2020. okt. 23. 13:07
1/8 anonim válasza:
Ha valakivel nem tudsz bármiről beszélni, és létezik olyan koncepció, hogy megun, akkor az nem a barátod.
2/8 A kérdező kommentje:
Biztos? Nem lehet, hogy valaki valamiért túl sok vagy túl kevés?
2020. okt. 23. 13:33
3/8 anonim válasza:
Mondjuk ha soha nincs semmi egyéb témád, csak az a bármi, amin folyton megszállottan lovagolsz, az tényleg egy idő után baromi unalmas tud lenni. Viszont egy barátságba simán belefér, hogy azt mondom, hogy "Lapozzunk, mert ezt már milliószor kiveséztük!"
4/8 anonim válasza:
Szerintem barmirol lehet beszelni, csak mertekkel, hogy ne menj a masik agyara.
Nekem volt egy baratnom, aki sajnos megallas nelkul csak magarol beszelt. Semmi egyeb temaja nem volt, csak a szerelmi elete es a ferfiak. Minden egyes cseszett nap felhivott es egesz nap irkalt, hogy errol beszelhessen. De azt mar nem kerdezte volna meg,hogy velem mi van. Mondanom sem kell,hogy veget vetettem ennek a tartalmas baratsagnak:)
5/8 A kérdező kommentje:
A témám kb ha nagy ritkán beszélek magamról, hogy mit rontottam el... az idő többi 95%-ában a barátnőm beszél saját magáról.
2020. okt. 23. 18:00
6/8 A kérdező kommentje:
Rontottam el=kollégák is vagyunk, munkahelyi elrontásokra gondolok.
2020. okt. 23. 21:47
7/8 anonim válasza:
Munkahelyen, a "munkahelyi elrontások" nem magánügyek.
Bár elég buta vagy, ha magad csinálsz közügyet az elrontásaidból és folyton a felszínre hozod az ügyetlenségedet.
8/8 A kérdező kommentje:
Ha a mh-i dolgairól beszélgetsz, hogy téged hogyan érint, mit érzel azzal kapcsolatban,mi miatt lehetett, az nem munkaügy. Milyen közügy?
2020. okt. 24. 14:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!