Mit tennél, ha a főnök a magánéletedben vájkálna?
Engem nem zavar, én egy nyitott könyv voltam mindig is. Bármire szívesen válaszolok bárkinek és nem érzem személyes sértésnek ha valaki kérdez.
Tudom hogy a legtöbb ember nem szereti kiadni magát, meg úgy van vele hogy nem tartoznak a dolgai senkire, a többségnek nagyon zavaró lehet. Nekem nem gond.
Ameddig annyival le lehet szerelni, én nagyon felszínesen válaszolgatnék neki, meg tettetném a hülyét. Volt olyan főnököm, aki sejtette, hogy az egyik kolléga az egyik ügyféllel ismerkedik "úgy" (amúgy nem volt szabályzatellenes meg semmi ilyesmi), és rajtam keresztül próbált megtudni dolgokat... olyan profin tudtam adni a hülyét, és olyan érdektelen dolgokról beszélni :D.
Ha már zavaró, és nagyon intim dolgokról kérdez, akkor megmondom, hogy erről nem szeretnék beszélni, mert privát dolognak tartom. Ha folytatja, akkor vagy HR, vagy felmondás, attól függően, van-e neki is felettese, vagy nincs.
Nem értem, problémát okoz nektek hogy engem nem zavar? Vagy mi értelme a lepontozásnak?
Én totál megértem hogy a legtöbb ember nem szereti ha nagyon személyes kérdéseket tesznek fel neki, ezt írtam is.
De az kinek fáj és miért, ha engem nem zavar?
3-as voltam.
Szerintem egy normális emberi lény beszélgetésbe képes elegyedni alap információk megosztásával.
Azt hogy valaki személyes kérdéseket tesz fel, nem jelenti azt hogy rossz indulattal csinálja vagy hogy illetlen lenne.
Inkább azzal van a baj, aki ilyeneken megsértődik. Neki van valami baj az önbecsülésével, hogy semmit sem akar önmagáról megosztani vagy éppen nem mer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!