Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mikor jártok edzeni, mikor...

Mikor jártok edzeni, mikor főztök munka mellett?

Figyelt kérdés
Nemrég váltottam életmódot, eddig sajnos össze vissza ettem, de egészségügyi panaszaim lettek, ami rávilágított arra, hogy ez így nem mehet tovább. Edzőterembe is szeretnék járni, először személyi edzővel. Ti mikor, milyen sűrűn főztök, jártok edzeni?

2022. szept. 7. 20:13
 1/5 anonim ***** válasza:
74%

Kezdőként az első hónapokban heti 3 edzés elég lesz. Utána pedig úgyis egyeztettek az edzővel, hogy mik a célok és azok eléréséhez mire van szükség.

Én például 3 nap dolgozom egy héten szóval a szabadnapjaimon járok edzeni. A kaját pedig mindig előző nap este dobozolom. Reggel már csak pár apróságért elég befutni egy kisboltba. Amit érdemes megtanulni, az étrend tervezés. Általában már előző hét szerda,csütörtök körül tudom nagyjából, hogy mit fogok enni jövő héten. E szerint vásárolok, amivel sok időt tudok megspórolni hiszen elég heti egyszer elmenni egy nagybevásárlásra, nem kell naponta boltba futni mindenért. Persze van aki a napi bevásárlásra és a frissre esküszik. Én ennyire nem vagyok rápörögve.

2022. szept. 7. 20:34
 2/5 anonim ***** válasza:
80%
Én heti négyszer edzek (ami szerencsém, hogy berendeztem itthon egy konditermet, ezért nem kell utaznom), a fentmaradó három napon pedig főzök. Az nekem se férne bele meló után a napjaimba, hogy edzek is, főzzek is, ügyet is intézzek, házi munkát is végezzek, autót is megszereljem, gyerekkel is foglalkozzak, és a többi. Általában a heti három főzéssel simán le tudom fedni az egész heti kaját, de ha nem, akkor hála istennek a feleségem segít ebben.
2022. szept. 7. 21:06
 3/5 anonim ***** válasza:
Heti 3-4* edzek. A maradek 3-4 napba melozok, de akkor reggeltol ejszakaig kb. Szakacs vagyok, ingyen eszek, de ha veletlen otthon fozok azis kb fel ora es tobb napra megvan
2022. szept. 7. 22:30
 4/5 Metionin ***** válasza:
Hétvégén főzünk többfélét, azt kb. szerdáig esszük, utána ebédszünetben dobok össze valami gyorsat pl. olaszos tésztás kajákat, csirkemell szeleteket. Otthonról dolgozom, így ez megoldható. Edzeni heti 4x járok este 6-tól 9-ig (ez 3 alkalom) és este 6-7 között 1 alkalommal. Plusz heti 2x este plusz munkám van, így akkor sem tudok főzni. Maradt az előre gondolkodás és a gyors, fél óra alatt kész cuccok összedobása a kajaszünetemben.
2022. szept. 8. 12:24
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem magas koleszterin, reflux, magas kalciumszint és a túlzott vékonyságom ellenére magas testzsír miatt kellene diétáznom, plusz most vizsgálnak cöliákiára is, a doktornőnek elég erős a gyanúja.

Heti 1-2-szer főzök, ezzel heti 3-4-szer eszem saját magam főzte ebédet. Amúgy rendelem a kaját vagy menza a melóban a többiekkel.

Igazából olyan sok pénzt kapunk a SZÉP-kártyára, hogy anyagilag is úgy éri meg, ha nem mindig én főzök.

A menzán igyekszem több zöldséges kaját választani, ha van köret, ami nem krumpli vagy fehér rizs, akkor azt, hús csak csirke és ami nem paníros, ha van hal, azt és nem minden nap eszem állati eredetűt.

Heti 4-szer futok reggel, a HO-s napokon és hétvégén, amúgy otthon erősítek.

2022. szept. 8. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!