Mikor jártok edzeni, mikor főztök munka mellett?
Kezdőként az első hónapokban heti 3 edzés elég lesz. Utána pedig úgyis egyeztettek az edzővel, hogy mik a célok és azok eléréséhez mire van szükség.
Én például 3 nap dolgozom egy héten szóval a szabadnapjaimon járok edzeni. A kaját pedig mindig előző nap este dobozolom. Reggel már csak pár apróságért elég befutni egy kisboltba. Amit érdemes megtanulni, az étrend tervezés. Általában már előző hét szerda,csütörtök körül tudom nagyjából, hogy mit fogok enni jövő héten. E szerint vásárolok, amivel sok időt tudok megspórolni hiszen elég heti egyszer elmenni egy nagybevásárlásra, nem kell naponta boltba futni mindenért. Persze van aki a napi bevásárlásra és a frissre esküszik. Én ennyire nem vagyok rápörögve.
Nekem magas koleszterin, reflux, magas kalciumszint és a túlzott vékonyságom ellenére magas testzsír miatt kellene diétáznom, plusz most vizsgálnak cöliákiára is, a doktornőnek elég erős a gyanúja.
Heti 1-2-szer főzök, ezzel heti 3-4-szer eszem saját magam főzte ebédet. Amúgy rendelem a kaját vagy menza a melóban a többiekkel.
Igazából olyan sok pénzt kapunk a SZÉP-kártyára, hogy anyagilag is úgy éri meg, ha nem mindig én főzök.
A menzán igyekszem több zöldséges kaját választani, ha van köret, ami nem krumpli vagy fehér rizs, akkor azt, hús csak csirke és ami nem paníros, ha van hal, azt és nem minden nap eszem állati eredetűt.
Heti 4-szer futok reggel, a HO-s napokon és hétvégén, amúgy otthon erősítek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!