Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mik voltak azok a challengek/h...

Mik voltak azok a challengek/hypeok, amik kiakasztottak?

Figyelt kérdés

Mint például itt említették lejjebb a kék bálna kihívást, vagy a fahéj kihívás, stbstb.

Mi az, ami nagyon "sok" vagy "kellemetlen" volt számodra?

2022. szept. 7. 18:55
 1/8 anonim ***** válasza:
71%
Milking vagy mi a túró, mikor a fejedre kellett önteni egy adag tejet. Ekkora pazarlást, miközben csak nálunk gyerekek százai éheznek...
2022. szept. 7. 19:10
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Volt az, mikor a gyereket dobálják pofán párizsival.

De igazából egyetlen ilyen kihívásnak se látom értelmét.

2022. szept. 7. 19:15
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem 2 kedvencem volt, a Hot Pepper challenge, amikor chili paprikát kellett a szádban szétrágni és bent tartani, ameddig tudtad, a másik meg a hazai jeges vödör kihívás, mikor egy jeges vizes vödröt kellett a fejedre zúdítani, amit egy ellenzéki polgármester is végrehajtott. De ezek mókásak voltak számomra, nem kiakasztók. :D
2022. szept. 7. 19:20
 4/8 anonim ***** válasza:
Tűz kihívás, a fojtogatós kihívás, koponyatörő kihívás. Ezek nem tudom itthon mennyire voltak elterjedtek.
2022. szept. 7. 19:25
 5/8 anonim ***** válasza:

Majdnem az összes amiről hallottam. De a kommenteket látva itt, sokról nem tudok szerencsére.

Szinte az összes hatalmas nagy baromság és még szánalmas is.

Bezzeg annó, mikor volt ilyen hot16 challenge az nagyon fasza volt, persze hogy ilyeneket nem visznek tovább ami értelmes is.

2022. szept. 7. 19:38
 6/8 anonim ***** válasza:
Fojtogató kihívás. A szorongásom miatt nem tudok rendesen lélegezni, és nem kellemes, maradjunk annyiban. Egy kanál vízben is meg tudnám fojtani azt, aki kitalálta, hogy valaki önként tegye ki magát ennek.
2022. szept. 7. 20:11
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Az amikor mosó kapszulát rágtak.
2022. szept. 7. 22:34
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Fahéj kihívás, fidget spinner, az előttem leírtakról viszont nem tudtam. Szerencsére.
2022. szept. 8. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!