Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tegyek? Nagyon kiakasztott...

Mit tegyek? Nagyon kiakasztottam a barátomat és napok óta nem tudom őt elérni.

Figyelt kérdés

2019. jún. 13. 17:52
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Nem mindegy, hogy mivel akasztottad ki ennyire..
2019. jún. 13. 17:53
 2/15 anonim válasza:
Kicsit konkretabban.
2019. jún. 13. 17:53
 3/15 A kérdező kommentje:

Féltékeny voltam rá és összeszidtam (nem káromkodtam), de tényleg dühös voltam rá, mert más lányokkal kezdett el barátkozni és tőlük kért képeket, pedig eddig tőlem akart mindig. Szerintem csak bosszúból, mivel aznap fáradt voltam és nem volt kedvem készíteni.

Tudom, gyerekes vagyok, de féltékenységemet nem tudom kontrollálni.

2019. jún. 13. 17:56
 4/15 anonim ***** válasza:
7%
Hát nem tudom, egy ilyen után én már biztos nem állnék veled többet szóba, de lehet, hogy a barátod engedékenyebb ennél. Várj még egy pár napot, hogy lenyugodjon, utána pedig ha tudod, keresd fel személyesen.
2019. jún. 13. 17:57
 5/15 anonim ***** válasza:
80%

Elvárja, hogy képeket küldj neki?

És ha nem teszed más lányoktól kér?

Eh...én a helyedben átgondolnám ezt a "kapcsolatot".

2019. jún. 13. 17:59
 6/15 A kérdező kommentje:
Csak online ismerem. 2 éve és még régen megigerte, hogy mindig mellettem lesz. Csak mar nem tudok hogyan bocsánatot kérni.
2019. jún. 13. 17:59
 7/15 A kérdező kommentje:

Szerintem nem kért tőlük csak idegesíteni akart ezzel, ahogy ismerem. Csak leírtam össz-vissz a sztorit.

Azért gondolom ezt, mert rajtam kívül van egy (lány)barátja, de tőle soha nem kért.

2019. jún. 13. 18:03
 8/15 anonim ***** válasza:
77%
Hogy a francba lehet szerinted melletted valaki, akit soha életedben nem láttál még személyesen? Lépj ki a virtuális létből és szerezz a valóságban barátokat. Személyesen.
2019. jún. 13. 18:17
 9/15 A kérdező kommentje:
A találkozó pár hónap múlva lesz, mert nagyon nagy a távolság.
2019. jún. 13. 18:22
 10/15 anonim ***** válasza:
68%
Ez a dolog több sebből vérzik.
2019. jún. 13. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!