Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Elmeséled az életed történetét?

Elmeséled az életed történetét?

Figyelt kérdés

2022. szept. 5. 12:54
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
87%

Miért ne, de csak demó verziót...

2 alkesz gyermekeként megláttam a napvilágot 39 évvel ezelőtt, viszont mivel ez a két bimbó tökéletesen alkalmatlan volt a gyereknevelésre, ezért 6 éves koromig öreganyám, majd az állam nevelt.

A kölyökkoromat igazából élveztem, haverok buli fanta vodka...

14 évesen ismerkedtem meg a munka világával ,zsebpénzszerzés céljából egy zöldségnagykerben voltam R1-es munkatárs majd előléptettek krumplicsomagolónak.

16 évesen emberek közé kezdtem vágyni ezért elszegődtem pultosnak, na a bulifantavodka itt volt a csúcson

18 évesen sikeres szakmunkásvizsgát tettem asztalosként, amire alapozva egy pici kis vállalkozást indítottam, ekkor már a későbbi exfeleségem is a látómezőmben volt.

Szépen kinőtte magát a cég, hónapokra előre teli voltam munkával, sőt egy kis nyomdaipari céget is megvettem, a szerelemből házasság lett,új lakással,új autóval, ahogy ez lenni szokott.

Aztán jött a bűvös 2008... Tavasszal a feleségemet hűtlenségen kaptam,szóval elváltam,ősszel pedig jött a tőzsdei manőver ami a cégeimet buktatta be napok alatt.... Na az egy szar év volt..

Mivel változásra vágytam elszegődtem sofőrnek, először furgonra, majd kamionra. Ebbe sikerült is beleragadni mivel azóta is ezt csinálom.

A magánélet pedig? Lett új szerelem, abból pedig új házasság , és mostmár egy lassan egy éves kiscsaj is.

2022. szept. 6. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!