Éhes vagyok, mit csinálnátok?
Figyelt kérdés
Tegnap este ettem utoljára. Anyám csak holnap jön haza, nincs semmi kaja itthon.
16f
2022. szept. 4. 17:10
11/26 A kérdező kommentje:
Málta nyitva van vasárnap?
2022. szept. 4. 18:06
13/26 anonim válasza:
Kamuzol?
Két napra otthagy etel es penz nelkül anyád?
Vagy elköltötted másra a kajapenzt?
Amúgy hol laksz? Honnan tudnánk h melyik máltairól van szó?
14/26 anonim válasza:
Azt csinálnàm, hogy főznék, mert nem vagyok infantilis. Míg kiirtad ezt a kérdést, addig süthettél volna simán magadnak 5-6 darab tojásràntottàt, vagy főzhettél volna ki tésztát, amire tehettél volna szinte bármit/túrót, mákot, pirított prézlit, tasakos szószt, üveges szószt, tejfölt, sajtot, stb/.
15/26 A kérdező kommentje:
Köszi aki normális volt, már megoldottam. De vannak itt kicsit agyhalottak is. Leírtam, hogy nincs semmi, mégis azt tanácsolják, hogy süssek, főzzek? Nem írtam volna ki a kérdést ha megtehettem volna, talán mégsem én vagyok az infantilis
2022. szept. 4. 19:16
16/26 anonim válasza:
Nincs otthon tészta, tojás, fűszer, mirelit hús, krumpli vagy bármi amit meg lehet főzni/sütni?
Mi sem vagyunk gazdagok, de tojás, fűszerek, meg krumpli csak van itthon mindig.
17/26 anonim válasza:
Anyadat feljelenthetnek a szomszedok kiskorú elhanyagolasa miatt a gyermekvedelemnél. Ha valóban 2 napra úgy hagyottcott h egy szelet kenyered se volt.
18/26 anonim válasza:
A másik amit nem értek, hogy internet van, de egy szelet kenyér nincs? Végül hogy oldottad meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!