Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Marihuánát fogyasztani elítéle...

Marihuánát fogyasztani elítélendő?

Figyelt kérdés

2022. szept. 3. 02:59
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
81%

Hát a fűben van cbd is nem csak thc, tehát a cbd jótékony hatásai is érvényesülnek ha füvet szív az ember. Van még benne továbbá Cbg, cbn, terpének stb amik mind pozitív hatással bírnak. Te milyen rengeteg káros anyagról beszélsz? Nevezz már meg párat. Egyedül a thc-t gondolják károsnak de annak is megvannak a gyógyászati előnyei a mellékhatásaival együtt persze.

És de, gyógynövény volt. Tessék utána olvasni. 100 évvel ezelőtt minden patikában ott volt a cannabis indica kivonat. Ráadásul most is alkalmazzák az orvoslásban, olyan országokban ahol ezt a törvény lehetővé tesz.

2022. szept. 8. 17:49
 22/34 anonim ***** válasza:
51%
Na, megint egy füves, aki szerint istentől van a fű. Az a baj, hogy több év szívás után pont nem a gyógyászati , pozitív dolgok látszódnak az emberen, hanem a negatív.
2022. szept. 8. 17:53
 23/34 anonim ***** válasza:
0%
Mondjuk, a hernyós szerint is jó a hernyó, meg az összes drogos sztárolja a szerét.
2022. szept. 8. 17:53
 24/34 anonim ***** válasza:
89%
Igenis Istentől van a fű, ő teremtette, nekünk. A gyógyászati előnyeit csak az nem ismeri el aki homokba dugja a fejét és képtelen elfogadni az olyan tudományos tényeket amik nem passzolnak a világképébe. Azért a heroinhoz hasonlítani a füvet elég ostoba dolog. A heroin rettenetes függőséget okoz és sok ember életét követelte már. A fűtől még soha senki nem halt meg.
2022. szept. 8. 18:00
 25/34 anonim ***** válasza:
74%
Persze mindenre rá lehet kattani és aki reggeltől estig szív és eltol napi 5 grammot az agyilag eltompul, de aki mértékkel fogyasztja az semmilyen negatív mellékhatást nem tapasztal.
2022. szept. 8. 18:02
 26/34 anonim ***** válasza:
4%

"Azért a heroinhoz hasonlítani a füvet elég ostoba dolog"

Látom nem jött le a lényeg. Az a baj, hogy annyira rávagytok állva a fűre, hogy nem látjátok a rossz oldalát, egekbe dícséred. Amiről te beszélsz, a cbd, meg ezek, NEM okoznak bódulatot, tehát nem azért szívod se te, se a junkie haverjaid, hanem a thc miatt, ha nem tartalmazna a marihuána THC-t, SENKI se szívná, thc pedig káros, ha hiszed, ha nem.

"A fűtől még soha senki nem halt meg."

Ez is hülyeség. Az tény, hogy túladagolni nem lehet, de attól még nem egy ember halt meg miatta egyéb okok miatt, ami a hatással együtt jár. Ne tegyél úgy, mintha olyan minimális ártalma lenne. Egy rehab, és máris tisztán látsz.

2022. szept. 8. 18:07
 27/34 anonim ***** válasza:
95%
Mondjuk elég furcsán néznének rám a rehabon ha jelentkeznék és mondanám, hogy évente 2-3 alkalommal elszívok egy jointot a haverjaimmal (ennyire rá vagyok kattanva). Inkább ti akik soha nem is próbáltátok és fogalmatok sincs, hogy milyen, nektek kéne egy kicsit fogékonyabbnak lenni más nézőpontjára is. A világ nem fehér és fekete. Baleseteztek már befüvezve az emberek? De még mennyien! El lehet hülyülni tőle ha az ember egész nap szívja mint a dohányos a cigit. Abszolút! Láttam is ilyet. De emellett vannak gyógyászati hatásai? Rengeteg! Könyveket írtak róla. A fű olyan mint az alkohol. Ha valaki mértékkel fogyasztja, alkalom szerűen, akkor az élethez hozzátesz. Ha mértéktelen az ember, akkor elvesz.
2022. szept. 8. 18:16
 28/34 anonim ***** válasza:
5%
Értem már. Azért beszélsz így a fű mellett, mert nem is ismered. Figyelj, 1,5 évig voltam marihuána függő, tudom mit beszélek. Na meg nem egyedül nyomtam, elhiheted ismerek embereket akik csúnyán lecsúsztak miatta. Az egyik 4-5 év használat után arra se emlékszik mi történt vele fél órával azelőtt, másikat pedig elmegyógyban ápolják, mert 2 összefűggő mondatot nem bír alkotni.
2022. szept. 8. 18:25
 29/34 anonim ***** válasza:
95%
Ismerem. Volt amikor én is túlzásba vittem. Mostmár csak alkalomszerűen használom. Azért tisztázzuk, hogy én fű alatt a cannabist értem, nem a herbát meg az ilyen szintetikus szemetet. Én is jó sok arcot ismerek, de olyat nem aki tényleg csak cannabist szívott és úgy lecsúszott ahogy te írod. Egyetlenegy embert ismertem akinél komoly gondokat okozott a fű de neki már jóval az első fűhasználat előtt diagnosztizálták a skizofréniát. Nem a fű okozta neki de azért nem tett jót utána a sok fű. A baráti körömben aki tényleg csak cannabist szív, semmi egyeben, kultúrált jó egzisztenciával rendelkező, jó hírű emberek. Olyanok akikről te valószínűleg álmodban sem gondoltad volna hogy füveznek.
2022. szept. 8. 18:34
 30/34 anonim ***** válasza:
18%
Csak füvet szívtak, ezt a bio cuccot nem ismerték, akkoriban még nagyon kevés helyen volt. De a lényeg, hogy minden drog rossz. Ha évente egyszer tép be az ember tényleg nem lesz baja, de ez igaz mindegyik másra is. Vannak szerencsés emberek, akik 20-30 év napi szintű szívás után is képben vannak, de sokan akik viszont megérzik a kárát rövid idő alatt. Én ezért mondom azt, hogy nem szabad mondani azt, hogy a fűvel nincs para, mert ha ezt hallja mindenhol egy 16 éves, és rászokik, az már gáz. Főleg hogy itt Mo-n a legtöbb felvan ütve minden szarral, nem olyan mint hollandban, vagy Kanadában, hogy tisztán meglehet kapni boltban.
2022. szept. 8. 19:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!