Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Marihuánát fogyasztani elítéle...

Marihuánát fogyasztani elítélendő?

Figyelt kérdés

2022. szept. 3. 02:59
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
21%

Mennyi k...ott kábszeres van itt ez besz..ás.

Oké, hogy kipróbálod, csinálod is egyszer egyszer. De attól még nem jó, lebutít, durvább cuccok felé visz.

Ha láttál már lecsúszott szívóbajnokot akkor te se mondanád, hogy rendben van. Az alkeszkodás pedig tényleg nem kérdés itt. De Az is mega szívás és undorító

2022. szept. 3. 07:48
 12/34 anonim ***** válasza:
62%
Ha mértékkel fogyasztják, akkor nem.
2022. szept. 3. 08:25
 13/34 anonim ***** válasza:
38%
Igen, elítélendő, pont ugyanúgy, mint az alkoholizálás.
2022. szept. 3. 08:42
 14/34 anonim ***** válasza:
66%

Számomra nem. Nyilván nem napi szinten, egész nap kell nyomni, de aki alkalmanként él vele számomra oké. Ráadásul valaki a fájdalmai miatt használja. Inkább fogyasszon akkor zöldet fájdalomra, mint ópiumos gyógyszereket. Sokkal "egészségesebb"/értsd: jóval kevésbé káros/.

Én egyébként nem élek vele, nem hoz izgalomba a téma.

2022. szept. 3. 15:04
 15/34 anonim ***** válasza:
30%
Nekem volt egy füves haverom, 3 óránként szívott. Úgy nézett ki és úgy viselkedett, mint ehy alkoholista. Ráadásul manipulációs szöveggel csak kihasználta az embereket, családját. Akiből nem volt haszna azokkal oltári szemét volt
2022. szept. 4. 07:56
 16/34 anonim ***** válasza:
67%
Pont a sok.... miatt tíltják, mert sokan az alkoholt helyettesítik vele. Hol ott ez a növény sok más értelmes dologra is használható lehetne(ruhaiparban, papír gyártásban, épület szigetelés, kozmetikumok, betegségek kezelésére stb... ).
2022. szept. 4. 08:01
 17/34 anonim ***** válasza:
86%
Mindenkinek a magánügye, hogy mit fogyaszt. Semmi sem elítélendő amíg nem okoz vele valaki károkat másoknak. Amúgy 5-ös válaszoló! Szerinted a xanax nem tudatmódosító? A xanax erős függőséget okoz és nagyon is tudatmódosító. Akinek nem orvos írja fel és nem az orvos által meghatározott adagolással szedi az ugyanolyan drogos mint aki utcai drogokkal él. Én ezt sem ítélem el. Ez is magánügy. Csak mondom, hogy tudd.
2022. szept. 4. 15:45
 18/34 anonim ***** válasza:
77%
11. Miért, a pia szerinted nem visz komolyabb cuccok felé? Ugyan olyan drog mint a fű, vagy más. Egyik se jó amúgy. Az egyik szétcseszi a májat, gyomrot, hasnyálmirigyet, másik meg előhozhat skizofréniát, epilepsziát, leépíti az agyat stb. Jókat szoktam nevetni amúgy a két táboron. A piások drogosozzák a füveseket, ők meg úgy adják elő, hogy a fű nem is káros, hanem gyógynövény xd
2022. szept. 8. 15:36
 19/34 anonim ***** válasza:
95%

Epilepsziát nem hozhat elő, azt gyógyítják is vele. Skizofréniást állítólag előhozhat de az is hihetetlenül ritka. És a fű valóban gyógynövény, sokáig benne volt a gyógynövényes könyvekben amíg nem kezdték el betiltani. Én a piát sem ítélem el, azt is nagyon szeretem. :D

Mértékkel fogyasztva egyik sem építi le az agyat.

2022. szept. 8. 16:13
 20/34 anonim ***** válasza:
10%
THC előhozhatja az epilepsziát, CBD gyógyítja, de az teljesen más sztori, nem az miatt szívják. Fű pedig sose volt gyógynövény, nem is lesz, egyedül a CBD miatt vannak pozitív hatásai, de az mellett rengeteg káros anyagot is tartalmaz.
2022. szept. 8. 16:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!