Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lehetek jó anya annak ellenére...

Lehetek jó anya annak ellenére, hogy borderline személyiségzavarom van?

Figyelt kérdés

Vagy felejtsem el? :(

Nálam ez a helyzet nem annyira súlyos, de azért nem is jó. A dühkitöréseimet már ahhoz képest egész jól kezelem, ritkábban is jön elő, mint régen. Depresszióra sajnos hajlamos vagyok, de igyekszem amennyire csak tudok hamar túllendülni rajta, ha esetleg bele esek, illetve szorongok, azt sajnos sokat. Dolgozom magamon, gyógyszereket nem szedek, csak ilyen gyógynövényes bogyókat, amik kicsit segítenek a hangulatomon. Terápiára már nem járok, nem is tervezem, mert annyira nem érzem súlyosnak, úgy gondolom (vagy legalábbis remélem), tudom kezelni saját magam. Férjem lehetne kicsit támogatóbb, de azért igyekszik ő is megérteni engem, amikor gázos vagyok fejben, már türelmesebb, mint annó. Szerintetek lehetek ennek ellenére jó anya? Szeretnénk majd babát, de én emiatt a dolog miatt sajnos kételkedem magamban.

27 éves vagyok jelenleg, kb 30 éves koromban szeretnék gyereket.

2022. szept. 2. 08:11
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
#20 Aranyos vagy, köszönöm! Egyébként járok újra terápiára, de nem szimpi ez a pszichológus se, meg úgy érzem nem is sokat segít. Bár semmi konkrét bajom nincs már, néha pár napig rám tör a depresszió, de ennyi
2023. márc. 6. 17:09
 22/24 anonim ***** válasza:
0%

Látom meglett a lényeg abból amit írtam.

18

2023. márc. 6. 19:12
 23/24 anonim ***** válasza:
2023. ápr. 6. 22:50
 24/24 anonim ***** válasza:
Szerintem nem. A személyiségzavart szükséges előtte kezelni.
2023. nov. 29. 17:31
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!