Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A pedofíliánál van nagyobb...

A pedofíliánál van nagyobb bűn szerintetek?

Figyelt kérdés
2022. szept. 1. 07:14
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
43%
41: Ez egy szexuálisérzés, és képtelenség hogy emberek gondolata, érzése bűn legyen. Elöször is senkinek semmi köze hozzá, ezenkivűl nem is tudhat róla.
2022. dec. 8. 07:00
 52/59 A kérdező kommentje:
De, szerintem az is bűn, ha valaki csak gondolatban kíván meg egy gyereket. Az más kérdés, hogy senki se tud róla, mert jobb esetben csak gondolat szinten marad. Így végül is igaz, hogy büntetni nem lehet, sajnos.
2022. dec. 8. 07:04
 53/59 anonim ***** válasza:
69%
52: Biztos hogy végig gondoltad ezt a marhaságot ? Szerinted ha egy gyerek érzelmileg szexuálisan vonzodna egy hasonló korú gyerekhez, azt bűntetni kéne ? Mert ez egy létező jelenség, hogy gyerekek akár már 8 évesen érdeklődnek egymásiránt, 12-14 évesen meg bőven előfordul érzelmi és szexuális vonzalom.
2022. dec. 8. 07:13
 54/59 A kérdező kommentje:

Forgasd ki te okos :D

Nyilván úgy értettem, hogy ha egy felnőtt kíván meg egy gyereket. Ha meg ezt tényleg nem értetted elsőre, akkor élnézést kérek, hogy nem fogalmaztam elég pontosan, hogy te is megértsd.

2022. dec. 8. 07:37
 55/59 anonim ***** válasza:
21%
Kérdező értsd már meg hogy nem is kell bűntetni! Nem tehet róla hogy ilyen vágyai vannak fogd már fel végre. Hány éves vagy?
2022. dec. 9. 02:12
 56/59 anonim ***** válasza:
21%
Nem veszed észre hogy mindenki marhaságnak tartja hogy bűntetnéd az ember gondolatait? A pedofilokat meg csak azokat kell elítélni akik cselekednek is , őket én is élve égetném el, de azokat akik meghúzzák a határt a fantáziálgatásnál inkább támogatni és segíteni kellene mert nekik ez olyan mintha te kérdező egész életedben megvonnád magadtól a péniszt (A férjedről beszéltél gondolom nő vagy). Szóval képzelheted ez milyen nehéz nekik, de te még a fantáziálgatást is elítéled. Ejj de rossz vagy!
2022. dec. 9. 02:18
 57/59 anonim ***** válasza:
43%
54: Nem kiforgatam, hanem felhívtam rá a figyelmet, hogy a gyerekek iránti vonzalom az ilyenkor gyerekkorban alakul ki, nem felnőttkorban. És elég extrém lenne, ha bűnnek tekintenénk a gyerekek, gyerekek iránti vonzalmát, ami aztán természetesen felnőttkorban is megmarad, mert a szexuális érzés, vonzalom nem múlik el.
2022. dec. 9. 05:41
 58/59 A kérdező kommentje:
Oké. Szerintem takarodj innen te pedofil.
2022. dec. 9. 07:44
 59/59 A kérdező kommentje:

"természetesen felnőttkorban is megmarad"

Rohadtul nem természetes, hogy te felnőtt létedre gerjedsz a gyerekekre. Undorító.

2022. dec. 9. 07:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!