Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A pedofíliánál van nagyobb...

A pedofíliánál van nagyobb bűn szerintetek?

Figyelt kérdés
2022. szept. 1. 07:14
1 2 3 4 5 6
 11/59 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, ha valaki úgymond csak "gondolatban" pedofil, számomra az is bűnös. Értem én, hogy nem tehet róla... de azért na, ha ne adj isten a te gyerekedről "gondolkodna", lehet nem lennél velük ilyen elnéző.
2022. szept. 1. 13:16
 12/59 anonim ***** válasza:
21%

6#: Köszönöm a véleményedet: én is elfogadom a véleményedet. De nem erőltetem rád:).

Az, hogy te gyerekpárti vagy, elfogadom: de ne erőltesd másra rá:).

2022. szept. 1. 13:27
 13/59 A kérdező kommentje:
Nagyot tévedsz, pont, hogy nem szeretem a gyerekeket. De nyilván bántani nem bántom őket, és józan ésszel belegondol valaki, akkor nagyon gusztustalan bűn a pedofília. Az, hogy beléd egyszer-kétszer beléd kötöttek, sehol sincs ehhez képest.
2022. szept. 1. 13:34
 14/59 anonim ***** válasza:
28%
Tóth Tihamér "Tiszta férfiúság" kiadványa, fiatalokkal való olvastatása és elvárása hogy komolyan vegyék ezt a szemetet - na, az sokkal ocsmányabb bűn, mint egy kölcsönös örömszerző maszti kiskorúakkal!
2022. szept. 1. 13:50
 15/59 anonim ***** válasza:
88%
#11: A gondolatrendőrséget szerencsére még nem találták fel, különben igen kevesen lennének szabadlábon.
2022. szept. 1. 14:38
 16/59 anonim ***** válasza:
83%

"Hát nem tudom, ha valaki úgymond csak "gondolatban" pedofil, számomra az is bűnös. Értem én, hogy nem tehet róla... de azért na, ha ne adj isten a te gyerekedről "gondolkodna", lehet nem lennél velük ilyen elnéző."

Az volt a kérdés, hogy a pedofíliánál van-e nagyobb bűn.

Ha csak gondolatban pedofílkodik és megtudnám, akkor is beverném a pofáját, de sokkal nagyobb bűn lenne, ha egy nem pedofil bármilyen módon, bántana egy gyereket.

2022. szept. 1. 16:33
 17/59 anonim ***** válasza:
83%

"Ha csak gondolatban pedofílkodik és megtudnám, akkor is beverném a pofáját, de sokkal nagyobb bűn lenne, ha egy nem pedofil bármilyen módon, bántana egy gyereket."

Akkor te még nagyobb bűnös lennél, mert te fizikailag bántottál egy ártatlan embert. Mert ha valaki bármilyen gondolattal eljátszik, mi lenne ha, mit csinálna ha, az nem bűn. Viszont, ha te ilyenért bántod a másikat fizikailag, akkor az igen, és te rosszabb ember vagy a másiknál, aki csak gondolatban kalandozott el, legyen szó bármiről is.

2022. szept. 1. 17:12
 18/59 anonim ***** válasza:
40%

17-es!

Nem, mert ezzel csak eszébe juttatnám, hogy ne is gondoljon ilyesmire.

2022. szept. 1. 17:17
 19/59 anonim ***** válasza:
57%
Ha fideszes
2022. szept. 1. 17:27
 20/59 A kérdező kommentje:

Akkor is ez lenne a véleményed, ha neked lenne gyereked (vagy ha van, akkor még könnyebb bele képzelni magad a helyzetbe) és róla gondolnának ilyet-olyat?

2022. szept. 1. 18:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!