Egy nagyobb darab, magasabb férfi előnnyel indul az életben mint egy vékonyabb, alacsony?
Csak egyedül azért mert magasabb, nagyobb darab.
Most nem a nőkre gondolok első sorban, hanem egyéb területekre, pl karrier, barátok, személyiség fejlődés
Azt veszem észre a munkahelyemen hogy sokszor lenéznek, "arrébb tesznek", mert ők magasabbak, testesebbek. Pedig ugyanolyan jól megcsinálom a melót, de a "kicsi" inkább csak ne ugráljon, "hagyd a nagyokra".
Sajnos úgy nőttem fel hogy állandóan ez ment sok helyen.
35f, 172cm, 73kg
Ez sima kissebbségi komplexus én nekem is van és mindenki másnak is van komplexusa
Mind kompenzálunk
Te jó munkaerő vagy építs arra. Ha te vagy a tapasztaltabb szorgalmasanb vagy akkorerőfölényben vagy velük szemben.
Találd meg a saját erődet
Dehogyis! Nekem pl van egy magas és nagydarab ismerősöm, ha tehetem, kerülöm, mert olyan a természete, káromkodik, mindenen felkapja a vizet és pattog, ha 30 forinttal emelik az árát valaminek már őrjöng, beleköt az emberekbe, kotnyeles, privát beszélgetéseket kihallgat vagy beleáll.
Tehát attól, hogy magas és nagydarab nem lesz automatikusan olyan, akit én imádnék.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!