Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Tömegközlekedésen nagyon gáz...

Tömegközlekedésen nagyon gáz ha nem adom át a helyem időseknek?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok de nagyon gyengék a lábaim, IV. fokú porfelpuhulásom van, egy ideig tudok sétálni (max. 45perc)meg állni (max.10 perc). Kaptam már egy-két szúrós tekintetet, de félek, hogy egyszer majd nagyon beszól valaki, vagy Pesten betámadnak, rengeteg rémsztorit hallottam.

Ti mit tennétek a helyemben?

2022. aug. 30. 08:19
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Ilyen háttértörténettel egyáltalán ne érezd magad kellemetlenül.
2022. szept. 2. 09:24
 22/25 anonim ***** válasza:

Én is fiatal vagyok, és nem adom át mindig a helyemet,

Nekem porckorongsérvem van,

Amivel normál életet élek,

De azért egy nehéz munkanap után, ahol egész nap allok, vagy hajolgatok stb, már alig állok a lábamon...

Nincs ráírva a honlokomra, hogy fáj a derekam stb..

De igazából nem volt még arra példa, hogy valaki megkért volna, hogy adjam át a helyemet.

Én vidéken élek amúgy

2022. szept. 9. 21:26
 23/25 anonim ***** válasza:

De ha látom, hogy valaki nehezebben mozog mint én, akkor biztosan át adom neki a helyemet.. ha tudom, hogy hozzá képest azért én jobb állapotban vagyok.

De ez én vagyok.

Attól még, hogy valaki öreg az amúgy nem jelenti azt, hogy rosszabb az egészségi állapota, mint nekem.

2022. szept. 9. 21:31
 24/25 anonim ***** válasza:
Semmiféle szabály vagy törvény nincs, hogy kötelező lenne. Maximum átadHATÓ, ha önként úgy döntesz, de nem kötelezhet senki. Az ilyen szúrós tekinteteket meg meg kell tanulni leszarni.
2022. dec. 11. 13:43
 25/25 anonim ***** válasza:
24 vagyok, még annyit, hogy 50 évesen, de jó fizikummal rendelkezem, ha hozzám odajönnél és elmondanád, hogy eü problémád van és le szeretnél ülni, gondolkodás nélkül átadnám.
2022. dec. 11. 13:44
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!