Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Veletek is van olyan, hogy...

Veletek is van olyan, hogy ráírtok itt valakire pl egy kérdezőre és nem ír semmit sem vissza? Miért?

Figyelt kérdés

Pedig mindig normálisan közelítek, nem nyomulok rá a nőkre, nem írok semmi rosszat, hanem segítő szándékkal szoktam pl kérdezni valamit vagy felteszek egy olyan kérdést amiről azt gondolom nyilvánosan nem illene de semmi válasz.

Volt egy kérdés amiben pl örömlány akart valaki lenni és ráírtam, hogy tudok segíteni, mert van felvétel a cégünknél mármint én nem vagyok tulaj, de tudok segíteni neki vagy bajánlhattam volna, de még csak válaszra se méltetta.

2022. aug. 29. 22:59
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
73%

Volt egy srác iszonyatosan tapló ismerkedős "kérdést" tett fel, én beszóltam neki, hogy ez gáz (nyilván egy kicsit bővebben) erre privátban olyan bunkóságot írt, csak na. Nem sértődtem meg, mert csak önmagát minősítette, viszont idéztem az üzenetét, és közöltem a felhasználói nevét, és mondtam, hogy aki ezek után ismerkedni szeretne vele, csak rajta.

Erre még nyilvánosan is folytatta, de aztán észbe kapott, és törölte a fiókját. :D

Mondjuk szerintem több névvel is fent van, vagy új névvel regisztrált.

2022. aug. 30. 14:48
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csavok szoktak neha irni meg randira hivni halal gagyi szovegekkel. Nemvagom mibol gondoljak h no vagyok 😂 vagy homik? Passz sose irok vissza csak tiltas
2022. aug. 30. 15:20
 23/23 anonim ***** válasza:
Egyszer tettem egy kísérletet, hogy hány pedomaci van itt, és bedobtam egy sikamlós kérdésben egy sikamlós hozzászólást jelezve, hogy 14 éves lány vagyok. Csak pár nap múlva törölték a hozzászólásomat, de addig több privátot is kaptam.
2022. aug. 30. 19:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!