Veletek is van olyan, hogy ráírtok itt valakire pl egy kérdezőre és nem ír semmit sem vissza? Miért?
Pedig mindig normálisan közelítek, nem nyomulok rá a nőkre, nem írok semmi rosszat, hanem segítő szándékkal szoktam pl kérdezni valamit vagy felteszek egy olyan kérdést amiről azt gondolom nyilvánosan nem illene de semmi válasz.
Volt egy kérdés amiben pl örömlány akart valaki lenni és ráírtam, hogy tudok segíteni, mert van felvétel a cégünknél mármint én nem vagyok tulaj, de tudok segíteni neki vagy bajánlhattam volna, de még csak válaszra se méltetta.
Volt egy srác iszonyatosan tapló ismerkedős "kérdést" tett fel, én beszóltam neki, hogy ez gáz (nyilván egy kicsit bővebben) erre privátban olyan bunkóságot írt, csak na. Nem sértődtem meg, mert csak önmagát minősítette, viszont idéztem az üzenetét, és közöltem a felhasználói nevét, és mondtam, hogy aki ezek után ismerkedni szeretne vele, csak rajta.
Erre még nyilvánosan is folytatta, de aztán észbe kapott, és törölte a fiókját. :D
Mondjuk szerintem több névvel is fent van, vagy új névvel regisztrált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!