Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Veletek is van olyan, hogy...

Veletek is van olyan, hogy ráírtok itt valakire pl egy kérdezőre és nem ír semmit sem vissza? Miért?

Figyelt kérdés

Pedig mindig normálisan közelítek, nem nyomulok rá a nőkre, nem írok semmi rosszat, hanem segítő szándékkal szoktam pl kérdezni valamit vagy felteszek egy olyan kérdést amiről azt gondolom nyilvánosan nem illene de semmi válasz.

Volt egy kérdés amiben pl örömlány akart valaki lenni és ráírtam, hogy tudok segíteni, mert van felvétel a cégünknél mármint én nem vagyok tulaj, de tudok segíteni neki vagy bajánlhattam volna, de még csak válaszra se méltetta.

2022. aug. 29. 22:59
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
67%
Sajnos ez mindennapos jelenség itt, de a nagy számok törvénye miatt nem adom fel. És nem, én sem vagyok az a tipikus zaklató, nyomorult bunkó, akinek a nő egyenlő a pinával.
2022. aug. 29. 23:01
 2/23 anonim ***** válasza:
73%
Én pl sose válaszolok privát üzenetekre. Teszteljetek! (Ne! :D)
2022. aug. 29. 23:02
 3/23 anonim ***** válasza:
26%
Én sem, pedig mindkét nemet képviselem (mind a két nemből mind a 2 nemiszervem megvan).
2022. aug. 29. 23:07
 4/23 anonim ***** válasza:
81%

Hisszük ha látjuk!

2022. aug. 29. 23:09
 5/23 anonim ***** válasza:
39%
😂😂
2022. aug. 29. 23:10
 6/23 anonim ***** válasza:
85%

Hát figyu, amikor intim borotválkozás, vagy fehérneműs témára írok nőként és olyan privik jönnek, hogy szerintem mekkora az ideális péniszméret, vagy hogyan borotválom a saját puncimat...

Vagy megcsalós témában olyan privit kapok, ahol prostituáltnak titulálnak.

Azokat nemhogy válasz nélkül hagyom, hanem tiltom is.

Normális kérdésre mindig válaszolok. Ha túlzásba esik az illető ill. már kicsit perverznek érzem a témán való kattogást, akkor is tiltom.

A francnak hiányzik a sok válaszokra matyizó aberrált.

2022. aug. 29. 23:11
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Sokszor megesik, de a fordítottjára is volt már példa. Mondjuk ha valaki valami hülyeséggel zargat, ami nem érdekel, és látszik az írásán, hogy nem 100-as. Én azért többnyire próbálok visszaírni, de néha megfeledkezek róla...
2022. aug. 29. 23:22
 8/23 anonim ***** válasza:
64%
Sose irok vissza, de en se irtam ra senkire se
2022. aug. 30. 01:06
 9/23 anonim ***** válasza:
0%

Jobb lenne, ha ide írnád a válaszaida, mert felettéb idegesítő tud lenni, ha jön egy üzi, aminek a tartalma a közösbe simán beleférne.

Szerintem amit írtál pl.-t, az nem segítség...

2022. aug. 30. 03:40
 10/23 anonim ***** válasza:
16%
Nálam pl alap hogy senkinek nem írok vissza. Valamiért nekem nem pálya idegenekkel üziket váltani.
2022. aug. 30. 06:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!