Veletek is van olyan, hogy ráírtok itt valakire pl egy kérdezőre és nem ír semmit sem vissza? Miért?
Pedig mindig normálisan közelítek, nem nyomulok rá a nőkre, nem írok semmi rosszat, hanem segítő szándékkal szoktam pl kérdezni valamit vagy felteszek egy olyan kérdést amiről azt gondolom nyilvánosan nem illene de semmi válasz.
Volt egy kérdés amiben pl örömlány akart valaki lenni és ráírtam, hogy tudok segíteni, mert van felvétel a cégünknél mármint én nem vagyok tulaj, de tudok segíteni neki vagy bajánlhattam volna, de még csak válaszra se méltetta.
Előfordul, viszont az is, de többségében válaszolnak, és alakult már ki többéves levelezőbarátság.
Olyan is akadt, hogy rám írt valaki, de én nem válaszoltam. Ha bunkó volt, akkor a levelét bemásoktam oda, amire privát válaszolt, és ott válaszoltam, vagy csak úgy nyilvánosan válaszoltam, de persze akadt olyan is, ha komoly dolog volt, hogy privát írtam.
Arra is volt példa, hogy az egyik válaszomra Óvadóc írt egy kedves választ, hogy szeretne velem megismerkedni (tényleg kedves volt, már majdnem válaszoltam is neki priviben), de közben egy másik (politikai) kategóriában adott válaszomban meg anyázott, persze nem tudta, hogy ugyanaz vagyok. :D
#12: dettó.... Semmi köze hozzá. Ezért a privikre, ha esetleg tényleg releváns a kérdéshez, akkor a nyilvánosban megválaszolom.
Amúgy pedig a privik 90%-a valami nyomulós hülye, aki "szeretnék tőled valamit kérdezni" c. titokzatos betámadás...
VAgy anyázik egy sort, mert nem tetszik neki a kérdés alatti válaszom.
Ezeket azonnal tiltom.
Szintén. Ha azt akarnám hogy mindenki lássa, akkor láthatóra állítanám.
12
Mert mi lesz, ha meg tudja, hogy te vagy BarnaMackó57??? Egyedül azért praktikus elfedni a nevet, hogy a különböző kérdéseidet, válaszaidat ne tudják összekapcsolni, mert akkor esetleg valóban felismerhető lehetsz mondjuk egy ismerősöd számára. De attól nem, hogy valakinek válaszolsz egy priviére.
Gondolkozz. Ha korábban is írtam neki privit akkor felismer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!