Napi 7 óra tanulás, 1 hónapon át, hétfőtől péntekig. Kibírható?
Figyelt kérdés
2022. aug. 29. 19:38
1/12 Huszonegyedikszázad válasza:
Ha megvan hogy miért tanulsz, megvan a motiváció, kivitelezhető. De nem igen értem, se suli se meló?
2/12 anonim válasza:
Marmint ugy erted hogy suli utan otthon? Mert ez esetben szerintem a napi 5 celravezetob. Nekem is tobbszor a gimiben hogy tanultam otthon delutan 5tol ejfelig, de nem minden nap. Ja es ejfel korul mar allandoan esett ki a kezembol a fuzet mert folyton elbobiskoltam. Bar ezt az egy honapos korlatozast se ertem :D. De pihenesre szukseg van, es suti utani 7 ora tanulassal nem hinnem hogy hozhato lenne a napi 7-8 ora alvas.
3/12 A kérdező kommentje:
A melóban kell 7 órát tanulni betanulás alatt. Otthon, home office. Utána indulnak a projektek
2022. aug. 29. 19:47
5/12 anonim válasza:
Attól függ. Suli, munka után még 7 óra tanulás? Effektíven? Lehetetlen.
Se munka se suli? Igen, bírható. De ha csak tiszta tanulás ez az idő, akkor is csak pomodoro technikával. Tehát sok szünet beiktatásával és rendszeres ismétléssel.
6/12 anonim válasza:
3
Jajj ne legyél pitsa. Az iskolát is kibírtad valahogy, nem? Egy hónap betanítás az semmi.
7/12 anonim válasza:
Az, de ha nem érdekel, akkor sokat nem érsz vele. Már a 2. nap eleged lesz, ha nem az elsőn és lófszt se jegyzel/tanulsz meg.
8/12 anonim válasza:
Teljesen fölösleges. Okosan kell tanulni, nem sokat. Ha gyakorlásról van szó, egyedül akkor éri meg ezt így tolni.
9/12 anonim válasza:
Igazából pszichostimulánsok nélkül bele se kezdj.
"A pszichostimulánsokra jellemző, hogy a normális ingerlékenységű központi idegrendszerben is képesek fokozni annak motoros és pszichés aktivitását, növelve a fizikai és szellemi teljesítőképességet."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!