20-25 évesek! Tanultok még vagy dolgozatok? Otthon laktok vagy külön? 22/L (csak kíváncsiságból)
Figyelt kérdés
2022. júl. 11. 18:29
1/19 anonim válasza:
Tanulok még és otthon élek.
21/F
2/19 anonim válasza:
Külön élek. Tanulok és dolgozom egyszerre.
3/19 anonim válasza:
Tanulok és dolgozok, itthon lakom a szüleimmel.
21/L
4/19 anonim válasza:
26 vagyok ugyan, de épp munkát keresek. Otthon vagyok még. Családi és egészségügyi okok miatt nem tudtam korábban elmenni dolgozni egyetem után. :)
5/19 anonim válasza:
Érettségi után egyetemre mentem (kollégium), most külföldön dolgozom (albérlet), pénzt akarok összeszedni lakásra. 26F
6/19 anonim válasza:
Albérletben lakom, egyetemen tanulok és mellette dolgozom. 22/L
7/19 anonim válasza:
Dolgozok, barátommal lakok. 25N
17 évesen tettem le az érettségit, augusztusban lettem 18. Ezután egy 2 éves OKJ képzésre mentem, így 2 végzettségem lett: szállodai recepciós és turisztikai szervező-értékesítő. Ezután 1 évig vendéglátásban dolgoztam. Majd elkezdtem egy felsőoktatási szakképzést a GTK-n. Az egyetem alatt és az oklevél megszerzése után összesen 3 évet dolgoztam informatikai területen. Most pedig ismét vendéglátásban vagyok.
8/19 anonim válasza:
Most azért lettem lepontozva, mert leírtam az életutamat? Bocsánat... 😅
9/19 anonim válasza:
Mindig van valaki aki képes akármit lepontozni, ez a gyk. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!