Mit gondoltok arról, hogy kíváncsiságból pár napra
kerekesszékesnek tettetném magam?
Figyelt kérdés
Ugyanúgy megpróbálnék menni mindenfené, élni az életemet, menni a városba, különböző helyekre, szórakozni, programokra.. Csak mindent úgy csinálva,mintha a lábam le lenne bénulva. Már nagyon régóta vonz, izgat, foglalkoztat ez a téma, egy jó ideje már meg akartam ezt csinálni.
Csak mi van akkor, ha összefutok eközben valaki ismerőssel, hogy reagáljam le, mit mondjak neki? A környezetem helyében mit szólnátok? Esetleg a barátaim helyében csatlakoznátok is közös programhoz/ mindennapi dologhoz, ezeken belül persze amolyan segítő szerepkörben is? 17F
Szerintem nem szép dolog és ha minden áron ilyen vágyaid vannak akkor messze menj hogy ne ismerjen fel senki, mert az ismerőseidnél leírnád maga az biztos.
2018. nov. 27. 20:06
2/11 anonim válasza:
szerintem senkit nem érdekelne
2018. nov. 27. 20:12
3/11 anonim válasza:
Engem kövezzen meg mindenki, de én azt mondom, csináld meg. De akkor tényleg egész nap ne szállj ki belőle. Arra jó, hogy majd rájössz, milyen nehézségekkel szembesülsz a közlekedés és egyebek terén, amikkel egy kerekesszékesnek naponta meg kell küzdenie. Rá fogsz jönni, hogy nem is olyan egyszerű ez, mint most hiszed. Érzékenyítésnek mindenképp jó.
2018. nov. 27. 20:12
4/11 anonim válasza:
Egyből pár napra? Előbb valami ilyesmi lehetőséget keress, itt az ismerősök reakciójától se kell tartanod, kár, hogy erről már lemaradtál, de tavaly ősszel is volt hasonló, úgyhogy figyeld ezt a honlapot, szerintem biztos lesz még, talán nem is olyan sokára:
Különben ha több napra is kipróbálnád, akkor azt nem fogod megúszni, hogy az ismerősök reakcióival is találkozz (hacsak nem pl. a nyári szünet kellős közepén, a lakóhelyedtől távol akarod kipróbálni).
2018. nov. 27. 20:19
6/11 anonim válasza:
Ne kisertsd a gonoszt
2018. nov. 27. 20:38
7/11 anonim válasza:
Előző, szerintem örülj neki, hogy van, akinek van hozzá affinitása, hogy sérültekkel kezdjen foglalkozni.
2018. nov. 27. 20:48
8/11 anonim válasza:
Értem amit szeretnél, támogatom is, de az emberek 90%-a nem és ezt be kell látnod. Igazából nem értem ez miért rossz, én úgy fogom fel, hogy sokkal empatikusabbá teszi egy ilyen akció az embert a mozgássérültek irányába, de sokan ezt valamiért sértőnek találják. Meg szeretném érteni a másik oldal gondolatmenetét is, szóval várom valakinek a magyarázatát.
Ha egy barátommal történne ilyen én is kerekesszékbe ülnék legalább egy hónapig, úgy gondolom nincs különbség eközött és aközött mikor valaki a rákos ismerőse tiszteletére leborotválja a haját.
2018. nov. 28. 07:57
9/11 Voynich válasza:
Szerintem ez egy nagyon jo otlet,engem is nagyon foglalkoztat a dolog. Multkor a Morrisonsban santitast szinlelve kikertem a rokkant scootert es meglepo volt hogy eletemben eloszor kitertek elolem az emberek,nem toltak nekem a babakocsit, az emberek akik altalaban ugy csinalnak mintha vakok lennenek felre alltak az utbol...mellesleg meg tapasztalatot lehet szerezni belole hogy milyen nehez az elet ha mozgasserult vagy.
2018. dec. 1. 20:54
10/11 anonim válasza:
Beszélj egy szakosodott érdekvédelmi/segítő szervezettel, nyilván kell szerezned valahonnan széket stb. És lehet csinálni belőle egy érdekes kísérletet nálad okosabbakkal
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!