Mi a legdurvább dolog, amit valaha tömegközlekedésen láttál?
Nem durva, csak kalleres sztori: HEV-en, ha agglomerációban olyan helyen szalltal fel, ahol nem volt pénztár, elég volt a kallertol jegyet venni - Ha jott, akkor elég volt kevesebbet fizetni. Ha nem, legálisan megúsztad.
Késő este mentem haza diákként, jött a kaller, úgy tettem, mintha szundikálnék, de ez nem jött be, szóval bemondtam az előző ilyen állomás nevet, hogy onnan kerek jegyet. Mosolyogva mondta, hogy ott nem is állt meg a HEV. Én nevetve feleltem, hogy "hallottam, hogy megallt". Adott onnan jegyet.
Egyszer volt több órás késés, télen, hidegben. Elterjedt az utasok között, hogy öngyilkosság miatt nem érkezik a szerelvény, és még nem is jön egy darabig.
Azt a sok érzéketlen idiótát! Igen, nekem is kellemetlen volt, igen, én is fáztam stb. De valaki mégiscsak eldobta az életet, (a szerencsétlen mozdonyvezetőnek is mekkora trauma lehett), egy csomóan meg csak azért pampogtak, hogy szerencsétlennek miért pont ezen a szakaszon kellett a vonat elé lépnie, mert mekkora késés lesz...
Kövér roma lány Shakespeare drámába illően szerelmet vallott a teljesen átlagos fehér pasijának.
Férfi (szatír állat) közvetlen mögém állt, verte magának és közben suttogott.
Egy meleg fiú pár nagy korkülivel nagyon kedvesen mosolyogtak ránk, mert azt hitték köztünk is ugyanez a felállás anyummal....
Felszállt a buszra két fiatal csaj és úgy helyezkedett el, hogy egyik az ablak mellett ült egy egyszemélyes ülésen, másik diák meg állt, ennek háttal. A csaj, aki ült egyszer csak hangosan "felnyerített" és láthatóan gyötörte a röhögőgörcs. Nem tudtam elképzelni, min röhög annyira. Látszólag egyedül volt.
Aztán a neki háttal állo lány mellett szálltam le és akkor láttam meg, hogy a hátára van ragasztva egy cetli és rá van írva, hogy: hülye vagyok üssetek. Akkor vált nyilvánvalóvá, a másik min röhögött olyan veszettül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!