Mi a legdurvább dolog, amit valaha tömegközlekedésen láttál?
Felszállt a vonatra egy tipikus bunkó. Nem váltott jegyet sem. Az út felénél érkezett a kalauz, kérte a jegyet. A férfi mondta, hogy esze ágában nem volt fizetni, most pwdig hagyja őt békén, mert összeveri. A kalauz megállíttatta a vonatot, mondván nem mennek tovább, ameddig le nem száll.
A férfi megdühödött, femyegetőzött, majd leb*zizta a kalauzt.
Erre a mögötte lévő ülésről felállt egy 140 kilós, kopasz, szakállas, tiszta izom pasas, aki megszólalt: "A b*zi az én vagyok, ha bármilyen módon sértik a melegek, azt velem beszélje meg."
Erre már hárman veszekedtek, dulakodásig is eljutottak. A bliccelő ekkor c*gányozni kezdett, amire meg egy hatfős roma család érezte magát megszólítottnak, és ők ks bekapcsolódtak a csetepatéba... Egyszerűen nem tudtam elhinni... xD
Még márciusban történt, mikor suliba jártam Budapestre. Felszálltam a villamosra, és leültem 2 öreg nénivel szemben, 2 másik öreg néni meg nem messze állt tőlem, ahogy egy fiatal lány is. Kb. 1 megállóval arrébb felszállt egy nagyon furcsa fazon. Volt vagy 2 méter, kigyúrt, kopasz. Azonnal elkezdett kiabálni az idős nénikkel. Szidta őket. Azok meg se szólaltak. Egyik véletlenül ránézett a férfire, mire az az ablakhoz nyomta a nőt, és ordított vele, hogy mit lesi őt? Egy másik néni felkelt, hogy átmenjen a villamos túloldalára, mire rákiabált a férfi, hogy miért fél tőle, nem dugná meg, mert nem menstruál már úgyse...
Az egész kb. 10 percig se tartott, de engem annyira megijesztett, hogy mozdulni képtelen voltam. Bár a férfi feltűnően elnézett felettem meg a másik és a többi felszálló fiatal lány mögött is, csak az idős nénikbe kötött így bele. Egyikük elsírta magát, és mikor a férfi nem figyelt, odanyújtottam neki egy zsepit.
Ennél durvább esetbe még sehol nem futottam bele azóta se. Igaz, most már ritkán közlekedem tömegközlekedéssel.
1. Ciganyok buszon hatul zenéltek, énekeltek, üvöltöztek
2. Ket 40-es, irtó rancos leszbi nő nyalakodott a buszon
3. Egy öreg a villamoson hulye sztorikat meselt mindenkinek, enekelt részegen. Mondjuk ő nem volt agresszív es amúgy nagyon vicces volt, mindenki nevetett.
Huhh, ami így hirtelen eszembe jut: Egyszer utaztam vonaton, pár sorral előttem ült egy fiatal srác, telefonozott. Amikor jött a kalauz ellenőrizni a jegyeket alvást tettetett :D A legfurcsább az az egészben hogy működött is, a kalauz ott nézegette és kerülgette pár percig, majd elment. Utána még párszor visszajött, valószínűleg úgy volt vele hogy elkéri a jegyét akkor ha felkelt. Ami sosem történt meg, mert a srác egy 10-15 perc után le is szállt.
Másik sztori, egy tömött buszon utaztam. Hátul volt az utasok közt két 13-14 éves lány, nagyon hangosak voltak. Az egyik megállóban (Ahol a két csaj leakart szállni) felmondta a szolgálatot a busz hátsó ajtaja és nem nyílt ki, az utasok szóltak a sofőrnek. A két csaj gondolom viccesek akartak lenni, és beszóltak a sofőrnek hogy "Kinyitja még ma az ajtót?" egy halk "bazdmeg" kíséretében. Az ajtó pont itt nyílt ki, a két lány leszállt de muszáj volt beszólniuk még egyet, meg be is mutattak a sofőrnek az utcáról. Ő meg nem bírta tovább, elkezdett visszakiabálni nekik, mire ők elkezdtek menekülni a helyszínről 😂 Gondolom megijjedtek hogy a sofőr vagy valaki utánuk megy.
Mondjuk szerencsére egyik sem olyan durva, de a második esetet elég poénos volt átélni, főleg látni ahogy ott sprintelnek:D
Utaztunk az 1-es villamoson a kis 7-8 fős társaságommal, éppen buliztunk, szóval elég illuminált állapotban voltunk. Fölszállt egy szöszi csaj és a roma pasija(?), a pasi kezében egy roller összehajtva. A csajszi a kapaszkodóhoz beszélt, hogy "eladjuk a zöldet, és veszünk belőle fehéret", miközben a fickó tenyérnyi pupillával elkezdett fel-alá rollerezni a villamoson. Legillumináltabb haverom megszólította a fickót, hogy ő is menne egy kört a rollerrel. Odaadta, azzal a feltétellel, hogy mindannyian megyünk a rollerrel.
Igen, azon az estén mindannyian kpróbáltuk, milyen rollerezni az 1-es villamoson.
16, Úgy emlékszem, a mávos kallereknél van valami ilyen, hogy nem piszkálhatják az utast.
Én mindig alszom vonaton, egyszer volt ilyen, hogy nagyon bealudtam, nem hallottam, hogy jön a kaller, ő se keltett. Na és utána lerobbant az IC, késtünk egy csomót, stb, ugye olyankor vissza lehet igényelni az árát. Csakhogy mivel kezeletlen jegyem volt, nem akarták elfogadni, és ott lettem kioktatva, hogy mit képzelek magamról, nekem kellett volna a kaller után menni, nemhogy még elvárjam, hogy ő keltsen fel?!
Legendás 7-es buszon történt:
Felszállt két alkoholtól iszonyatosan beállt középkorú cigó építőmunkás, beálltak a csuklóhoz (Ikarus 280-as volt akkor a 7E), a busz elindult, hirtelen lehajoltak és együtt kórusban baromi hangosan hörögve elkezdték színes ásítással befesteni az egész csuklórészt. De komolyan, felváltva jött belőlük a folyékony Vuk. Az egyikük aztán elcsúszott rajta, elesett, és elkezdett benne fetrengeni. A másik elkezdett hangosan röhögni rajta, aztán ő is elesett, és akkor már együtt fetrengtek a rókatóban, amit odakészítettek. Akkor aztán az egész busz úgy elkezdett röhögni rajtuk (beleértve engem is), hogy zene volt füleimnek. 😄
231-es buszon történt:
Haverral ülünk 2-es ülésen, egyik Fő úti megállóban felszáll egy szintén borzalmasan berúgott cigó "házaspár", még állt a busz, a férfi középen szállt fel, le tudott ülni az egyik székre, na a cigányasszony meg hátul szállt fel, aztán látta hogy messze van az ura, azt jó hangosan jó mély hangon: "Héttemeg holl vaggy vájámá odamenek!", elkezd odacsoszogni, épp eléri a mi székünket, busz hirtelen elindul, cigányasszony teljes sebességgel, baromi nagy csattanással felborul, elkezd a hátán fetrengeni, mint a hátára fordult teknősbéka, és üvölti tovább: "Hááááá ájjjjámááámeg te b*ziiiii!!!!!". Haverral már fuldokoltunk a röhögéstől. 😂🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!