Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért pont a tűzijátékot nem...

Miért pont a tűzijátékot nem szeretik az emberek?

Figyelt kérdés

Nem értem, hogy miért nem szeretik az emberek a tűzijátékot. Most a háború meg a válság az indok rá, de máskor se szerették. Miért? Annyiféle szórakozásra megy el pénz, pl koncertek, fesztiválok milliárdos költségvetése, csak pont erre nem mehet el?

Miért nem a Sziget (Drog) Fesztiválra mondják, hogy adják oda az arra szánt pénzt a szegényeknek?

Ezért érthetetlen ez az egész.

Vagy arról lenne szó, hogy ünnepelni és gyönyörködni nem tud már a mai lelkibeteg társadalom, csak berúgni meg betépni, pl a Szigeten, mert ahhoz agysejt se kell? S ezért kell az egyik, és ezért nem kell a másik?

A magam részéről én gyönyörködöm benne, várom minden évben, az ünnep hagyományai közé sorolom (nem összekeverendő a hagyományőrzéssel!!), és ha már minden rózsadombi születésnapon lehet látni tűzijátékot, akkor engedtessék már meg, hogy az ország születésnapján is legyen.

Érdekes, 20-30 éve még mindenki örült neki, várta, tudott benne gyönyörködni.

Attól senki nem lesz jobb ember, ha kiírja a netre, hogy nem szereti, csak azért, mert most ez a divat.

2022. aug. 21. 08:17
1 2 3
 21/24 Jake Paul ***** válasza:
100%

Én 4 éves voltam kb, és szó szerint pánik rohamot kaptam a tüzijátéktól.

Kössz nem élek ilyen értelmetlen dolgokkal.

( Nem mindenki ilyen ideggyenge mint te ..én négy évesen apám nyakában ülve néztem a tűzijátékot mondjuk mi nem voltunk a beszari ne báncs lélek generáció :)

Pánik roham öcsém mellettünk kis ovodás csoport volt anno mindegyik gyerek imádattal nézte a tűzijátékot itt veled van egyedül probléma sajnos nem a többiekkel és nem is a tűzijátékkal ..

2022. szept. 14. 02:24
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Aki állatvédő az nem csak augusztus 20-án az...
2022. szept. 14. 11:54
 23/24 vyrob ***** válasza:

A tüzijátéknak soha nem volt értelme. Kezét kellett volna törni annak aki anno feltalálta.? Én a te kezedet törtem volna amilyen agyhalott vagy!

Ha ekkora állat bu&i vagy akkor takarodjál ki az erdőkbe vadász idény idején is állatokat menteni! Nem kell itt a képmutatás!

2022. nov. 28. 16:55
 24/24 anonim ***** válasza:
Nem a tűzijátékkal van a baj, hanem az indokkal és a forrásokkal. Én pl. tök szeretem a tűzijátékot, szülinapon, házzassági évfordulón, szilveszterkor stb mindig lövünk is. Most is 50 ezerből vettem ma telepeket, raksikat meg mindent.(Ügyvéd vagyok, ezért tellik rá.) De augusztus 20.-án nem szórakozásból, hanem nacionalista okokból lövik fel, ráadásul közpénzből, míg most te döntöd el, hogy mennyit költesz rá.
2022. dec. 29. 16:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!