Miért pont a tűzijátékot nem szeretik az emberek?
Nem értem, hogy miért nem szeretik az emberek a tűzijátékot. Most a háború meg a válság az indok rá, de máskor se szerették. Miért? Annyiféle szórakozásra megy el pénz, pl koncertek, fesztiválok milliárdos költségvetése, csak pont erre nem mehet el?
Miért nem a Sziget (Drog) Fesztiválra mondják, hogy adják oda az arra szánt pénzt a szegényeknek?
Ezért érthetetlen ez az egész.
Vagy arról lenne szó, hogy ünnepelni és gyönyörködni nem tud már a mai lelkibeteg társadalom, csak berúgni meg betépni, pl a Szigeten, mert ahhoz agysejt se kell? S ezért kell az egyik, és ezért nem kell a másik?
A magam részéről én gyönyörködöm benne, várom minden évben, az ünnep hagyományai közé sorolom (nem összekeverendő a hagyományőrzéssel!!), és ha már minden rózsadombi születésnapon lehet látni tűzijátékot, akkor engedtessék már meg, hogy az ország születésnapján is legyen.
Érdekes, 20-30 éve még mindenki örült neki, várta, tudott benne gyönyörködni.
Attól senki nem lesz jobb ember, ha kiírja a netre, hogy nem szereti, csak azért, mert most ez a divat.
Én 4 éves voltam kb, és szó szerint pánik rohamot kaptam a tüzijátéktól.
Kössz nem élek ilyen értelmetlen dolgokkal.
( Nem mindenki ilyen ideggyenge mint te ..én négy évesen apám nyakában ülve néztem a tűzijátékot mondjuk mi nem voltunk a beszari ne báncs lélek generáció :)
Pánik roham öcsém mellettünk kis ovodás csoport volt anno mindegyik gyerek imádattal nézte a tűzijátékot itt veled van egyedül probléma sajnos nem a többiekkel és nem is a tűzijátékkal ..
A tüzijátéknak soha nem volt értelme. Kezét kellett volna törni annak aki anno feltalálta.? Én a te kezedet törtem volna amilyen agyhalott vagy!
Ha ekkora állat bu&i vagy akkor takarodjál ki az erdőkbe vadász idény idején is állatokat menteni! Nem kell itt a képmutatás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!