Miért pont a tűzijátékot nem szeretik az emberek?
Nem értem, hogy miért nem szeretik az emberek a tűzijátékot. Most a háború meg a válság az indok rá, de máskor se szerették. Miért? Annyiféle szórakozásra megy el pénz, pl koncertek, fesztiválok milliárdos költségvetése, csak pont erre nem mehet el?
Miért nem a Sziget (Drog) Fesztiválra mondják, hogy adják oda az arra szánt pénzt a szegényeknek?
Ezért érthetetlen ez az egész.
Vagy arról lenne szó, hogy ünnepelni és gyönyörködni nem tud már a mai lelkibeteg társadalom, csak berúgni meg betépni, pl a Szigeten, mert ahhoz agysejt se kell? S ezért kell az egyik, és ezért nem kell a másik?
A magam részéről én gyönyörködöm benne, várom minden évben, az ünnep hagyományai közé sorolom (nem összekeverendő a hagyományőrzéssel!!), és ha már minden rózsadombi születésnapon lehet látni tűzijátékot, akkor engedtessék már meg, hogy az ország születésnapján is legyen.
Érdekes, 20-30 éve még mindenki örült neki, várta, tudott benne gyönyörködni.
Attól senki nem lesz jobb ember, ha kiírja a netre, hogy nem szereti, csak azért, mert most ez a divat.
A tüzijátéknak soha nem volt értelme. Kezét kellett volna törni annak aki anno feltalálta.
Se nem szép, se nem hasznos, milliárdokat költenek rá az adónkból, az a pénz többé nem jön vissza, és sokkal értelmesebb dolgokra lehetne inkább költeni azt a pénzt, ami mondjuk ebben a válságos helyzetben tömegeken tudna segíteni.
Ráadásul káros az egész, csak hátránya van. Szennyezi a környezetet, az állatokban kárt tesz.
A Szigetre belépőt veszel, nem az állam rendezi.
A tüzijáték drága, felesleges ebben az időkben.
Egyrészt iszonyú nagy pénzkidobás. Egy ilyen csóró, ráadásul válságban lévő országnak nem ilyesmire kéne ennyit költekeznie. Szerintem legalábbis.
Másrészt hangzavarral jár. Rengeteg állat elszökik, megbolondul miatta. Engem is zavar autistaként a hatalmas robbanás.
Nézd otthon, nagy felbontású tv-n a tűzijátékot. Az költséghatékonyabb és nem árt senkinek.
“Azért, mert Fidesz, meg mélymagyar, keresztény, stb..
Ez a liberálelitizmusba nem fér bele.
A sarokbahányás drogozva, közterületen kefélés, detoxikálón végezve a menő.
Tudod, az ég zöld, a fű kék kb szint.”
Qrvára hithű keresztény az, aki a 10 parancsolat kb. minden pontját megszegi rendszeresen. Főleg a ne lopj címszavút.
Gondolom az is liberális, anti Fideszes volt, aki meztelenül menekült egy meleg buliról és drogot is találtak nála.
A legnagyobb b…ik, erkölcstelen, iszákos patkányok a kormány tagjai között keresendők
Én 4 éves voltam kb, és szó szerint pánik rohamot kaptam a tüzijátéktól.
Kössz nem élek ilyen értelmetlen dolgokkal.
A tüzijátéknak soha nem volt értelme. Kezét kellett volna törni annak aki anno feltalálta? ( Itt a te hülyeségednek sincs nagyobb értelme ;) (És neked is a kezedet kellett volna törni ekkora logikával..
Ráadásul káros az egész, csak hátránya van. Szennyezi a környezetet, az állatokban kárt tesz. ( BLA BLA BLA! UNALMAS ZÖLD KAMU ÉRVEK!
Ti kussoltok mikor egész évben halomra ölik az állatokat az erdeinkben a hobbi vadászok, ti kussoltok ha brutális kimenetelű kutyaviadalok mennek Szabolcs vagy borsodban nem tűnt még fel hogy ti komolyabb állatkínzással nem foglalkoztok ? ÉS MÉRT NEM ????
Mert titeket a saját kutyátok nyomorán kívül semmi sem érdekel hát ezért! .. bármelyik normális igazi állatvédőnek nem a tűzijáték elleni visongás a hivatása és az érdeke hanem az igazi állatkínzás felszámolása! Mert ennyi erővel akkor a vadász vagy rendőr kutyák kiképzése erős hangra hogyhogy nem állatkínzás mi? A vadászatról nem is beszélve ..
Másrészt hangzavarral jár. Rengeteg állat elszökik, megbolondul miatta( Szar érv! Egész éves vadászat ellen nem hallom hogy háborognál autista tudod milyen az mikor egész évbe szinte minden szól bármelyik erdőben ;) Engem is zavar autistaként a hatalmas robbanás? A többi Autista haverom meg érdekes módon szereti és imádják lőni is hát igen ők meg akarják
Nézd otthon, nagy felbontású tv-n a tűzijátékot. Az költséghatékonyabb és nem árt senkinek? (Bocs de nem te vagy a többség te egy kisebbség vagy itt a többség akarata érvényesül márpedig sok autista ugyan úgy szereti a tűzijátékot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!