Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért pont a tűzijátékot nem...

Miért pont a tűzijátékot nem szeretik az emberek?

Figyelt kérdés

Nem értem, hogy miért nem szeretik az emberek a tűzijátékot. Most a háború meg a válság az indok rá, de máskor se szerették. Miért? Annyiféle szórakozásra megy el pénz, pl koncertek, fesztiválok milliárdos költségvetése, csak pont erre nem mehet el?

Miért nem a Sziget (Drog) Fesztiválra mondják, hogy adják oda az arra szánt pénzt a szegényeknek?

Ezért érthetetlen ez az egész.

Vagy arról lenne szó, hogy ünnepelni és gyönyörködni nem tud már a mai lelkibeteg társadalom, csak berúgni meg betépni, pl a Szigeten, mert ahhoz agysejt se kell? S ezért kell az egyik, és ezért nem kell a másik?

A magam részéről én gyönyörködöm benne, várom minden évben, az ünnep hagyományai közé sorolom (nem összekeverendő a hagyományőrzéssel!!), és ha már minden rózsadombi születésnapon lehet látni tűzijátékot, akkor engedtessék már meg, hogy az ország születésnapján is legyen.

Érdekes, 20-30 éve még mindenki örült neki, várta, tudott benne gyönyörködni.

Attól senki nem lesz jobb ember, ha kiírja a netre, hogy nem szereti, csak azért, mert most ez a divat.

2022. aug. 21. 08:17
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
75%

A tüzijátéknak soha nem volt értelme. Kezét kellett volna törni annak aki anno feltalálta.

Se nem szép, se nem hasznos, milliárdokat költenek rá az adónkból, az a pénz többé nem jön vissza, és sokkal értelmesebb dolgokra lehetne inkább költeni azt a pénzt, ami mondjuk ebben a válságos helyzetben tömegeken tudna segíteni.

Ráadásul káros az egész, csak hátránya van. Szennyezi a környezetet, az állatokban kárt tesz.

2022. aug. 21. 09:04
 12/24 anonim ***** válasza:
91%

A Szigetre belépőt veszel, nem az állam rendezi.

A tüzijáték drága, felesleges ebben az időkben.

2022. aug. 21. 09:08
 13/24 anonim ***** válasza:
81%

Egyrészt iszonyú nagy pénzkidobás. Egy ilyen csóró, ráadásul válságban lévő országnak nem ilyesmire kéne ennyit költekeznie. Szerintem legalábbis.

Másrészt hangzavarral jár. Rengeteg állat elszökik, megbolondul miatta. Engem is zavar autistaként a hatalmas robbanás.

Nézd otthon, nagy felbontású tv-n a tűzijátékot. Az költséghatékonyabb és nem árt senkinek.

2022. aug. 21. 09:19
 14/24 anonim válasza:
92%
Min gyönyörködsz? Hogy világít? Gyerekeket megértem, de a felnötteket nem...
2022. aug. 21. 09:20
 15/24 anonim ***** válasza:
84%

“Azért, mert Fidesz, meg mélymagyar, keresztény, stb..

Ez a liberálelitizmusba nem fér bele.

A sarokbahányás drogozva, közterületen kefélés, detoxikálón végezve a menő.

Tudod, az ég zöld, a fű kék kb szint.”

Qrvára hithű keresztény az, aki a 10 parancsolat kb. minden pontját megszegi rendszeresen. Főleg a ne lopj címszavút.

Gondolom az is liberális, anti Fideszes volt, aki meztelenül menekült egy meleg buliról és drogot is találtak nála.

A legnagyobb b…ik, erkölcstelen, iszákos patkányok a kormány tagjai között keresendők

2022. aug. 21. 09:22
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Rossz a példád, a Sziget, koncertek stb. Nagyjából piaci alapon működnek. Aki akarja a saját pénzéből kifizeti a jegyet és megy, aki nem akar az nem megy. Ellenben a tüzijáték milliárdokat vesz ki az államkasszából.
2022. aug. 21. 10:25
 17/24 anonim ***** válasza:
23%
aki tud gyerek lenni az szereti a tüzijátékot , szép és különleges dolog ami megismételhetetlen
2022. aug. 21. 11:36
 18/24 anonim válasza:
88%

Én 4 éves voltam kb, és szó szerint pánik rohamot kaptam a tüzijátéktól.

Kössz nem élek ilyen értelmetlen dolgokkal.

2022. aug. 21. 11:42
 19/24 Jake Paul ***** válasza:
100%

A tüzijátéknak soha nem volt értelme. Kezét kellett volna törni annak aki anno feltalálta? ( Itt a te hülyeségednek sincs nagyobb értelme ;) (És neked is a kezedet kellett volna törni ekkora logikával..

Ráadásul káros az egész, csak hátránya van. Szennyezi a környezetet, az állatokban kárt tesz. ( BLA BLA BLA! UNALMAS ZÖLD KAMU ÉRVEK!

Ti kussoltok mikor egész évben halomra ölik az állatokat az erdeinkben a hobbi vadászok, ti kussoltok ha brutális kimenetelű kutyaviadalok mennek Szabolcs vagy borsodban nem tűnt még fel hogy ti komolyabb állatkínzással nem foglalkoztok ? ÉS MÉRT NEM ????

Mert titeket a saját kutyátok nyomorán kívül semmi sem érdekel hát ezért! .. bármelyik normális igazi állatvédőnek nem a tűzijáték elleni visongás a hivatása és az érdeke hanem az igazi állatkínzás felszámolása! Mert ennyi erővel akkor a vadász vagy rendőr kutyák kiképzése erős hangra hogyhogy nem állatkínzás mi? A vadászatról nem is beszélve ..

2022. szept. 14. 02:15
 20/24 Jake Paul ***** válasza:
74%

Másrészt hangzavarral jár. Rengeteg állat elszökik, megbolondul miatta( Szar érv! Egész éves vadászat ellen nem hallom hogy háborognál autista tudod milyen az mikor egész évbe szinte minden szól bármelyik erdőben ;) Engem is zavar autistaként a hatalmas robbanás? A többi Autista haverom meg érdekes módon szereti és imádják lőni is hát igen ők meg akarják

Nézd otthon, nagy felbontású tv-n a tűzijátékot. Az költséghatékonyabb és nem árt senkinek? (Bocs de nem te vagy a többség te egy kisebbség vagy itt a többség akarata érvényesül márpedig sok autista ugyan úgy szereti a tűzijátékot

2022. szept. 14. 02:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!