Van itt olyan ember aki fél a bohócoktól ? Én irtózom tőlük ! Pont most keresek valami horror filmet, amiben a bohóc a gyilkos. De miért van ez pár emberben , ez a félelem tőlük? Mondjuk én azért félek, mert a smink alatt nem látom a szándékát.
"Mondjuk én azért félek, mert a smink alatt nem látom a szándékát."
Ez ma a legtöbb lányra/nőre igaz (hatalmas tisztelet a kivételnek).
Én amúgy egyszer láttam női bohócot, na az extra bizar volt. Két találkozásom volt bohóccal, az egyik valami kis cirkusz még óvodás koromba, ott szimpi volt a bácsi. De a női bohócot kerültem. Nem tudtam hova tenni, nem vicces volt a külseje, inkább félelmetes.
Ha nem zavar a felirat:
Egyébként azt írják az okosok, hogy nem tudjuk leolvasni az érzelmeiket a sminktől, illetve a túlzó mozdulataik miatt (meg szerintem alapból groteszt hatást kelt a külsejük, a hatalmas cipőjük, hajuk, és ruháik). Szóval jól rátapintottál, hogy mi okozza ezt a félelmet :D
Mit szóltál a bohócos horror filmekhez, kérdező?
Azóta már nem írtózol a bohócoktól?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!