Hogy lehetne megszüntetni a cigány-magyar széthúzást?
Szomorú azt látni milyen széthúzások, elenségeskedések és rasszista megnyilvánulások vannak.
Pedig, alapvetően semmi bajunk egymással.
Szerintem minden embernek vannak jó ismerősei/barátai a "másik oldalról".
Ráadásul nem egyedi eset, hogy egy magyarnak megtetszik egy roma, és fordítva.
Nálam többször is előfordult hogy megtetszett egy roma származású nő.
Hisz vannak nagyon szép, magukra és környezetükre igényes roma nők.
De azután amiket hallottam és láttam, nem mertem kezdeményezni. :(
Biztos vagyok benne hogy ezzel nem vagyok egyedül, és sok boldog kapcsolat születne ha nagyobb lenne az összetartás.
Ha nem lennének ilyen előítéletek.
Nem a származása miatt lesz valaki jobb vagy rosszabb.
De annyi ostoba ember van...
Anélkül ítélkeznek a másikról, hogy ismernék.
Elnézést kérek ha kicsit nehezen érthető amit leírtam.
De annyi minden kavarog bennem.
Hogy miért??Miért hiszi azt a legtöbb ember hogy minden cigány és minden magyar rasszista?Hogy a magyar biztos utál minden cigányt és a cigány meg minden magyart?
Nem értem.Ugyanaz a hazánk, ugyanott születtünk és nőttünk fel, ugyanaz az anyanyelvünk...
Mit lehetne tenni ez ellen?
Köszönöm hogy elolvastad!
17 A te életed őrzése meg nem indokolt.
Ilyen kijelentésért tuti hogy alacsonyabb prioritású listára kerülnél,ha vészhelyzet van és meg kell menteni az embereket.
Kötelező lenne egy karszalagot hordanod,az tuti.
16
Valami olyasmit,hogy ezek tenyésztik magukat tizenkettesévél,és kellene nekik egy tábor.
Már nem emlékszem pontosan.
De normális közegben esélytelenek az együttélésre.
Sőt,még undorító is!
Gondolj bele hogy nagy úr vagy,eszed a mézet kaviárral és egy ilyen koszos rühes döggel élsz együtt.
Régen tényleg menő volt az,hogy állatokkal éltek szorosan közel az emberek csak pestisjárvány lett belőle.
Már mióta léteznek nem képesek beilleszkedni sehova,Indiában sem szeretik őket túlságosan ahogy hallottam.
Pedig az még jobb lenne nekik,mert ott oda szrik a tehén ahova akar.
Kb ők is ilyenek,a gyerek út közben előveszi a kis pélót a 300 tonnás szürke mosdatlan felmosófejhajú boszorkány meg ordibál.
Ja már emlékszem!
A szüleik általánosságban lopni,kuncsorogni tanítják őket.
Elvégre lehet egy gyerek kamudumáját beveszed,nincs pénze buszra haza miközben otthon meg ott az X5 BMW.
Vagy bármilyen BMW,csak jó öreg és olcsó legyen.
Lehessen vele menni,jó hangos legyen és kormoljon hogy lehessen száguldlzni a városban.
Hiszen ez tetszik a rbancoknak.
Marha menő,amíg nem ütköznek bele valamibe.
Akárhogy is nézi az épp eszű ember(ha nem vonatkozik rád akkor tudod a dolgod),alkalmatlanok egy civilizált környezetben.
Azért mert a mesében van 3 jó példa,nem fogja senki elviselni a sok mocskos dolgot amit tesznek.
Annó sírva tudtam volna fakadni,ha láttam hogy egy helyen egy balhés mocsok bántott valakit.
Most igazából már nem érdekel,ha nem vagy rasszista nem vagy ember.
Miután meg is vert,ki is rabolt,te még mindig nem leszel ellenük.
Csak az ellen az egy ellen.
Csak mire végigment rajtad mind,már nem marad fejed...
Ugyanis az ember biológiailag nem véletlen tartozik bele egy "tribe"-ba.
Az eszme is ilyen,biosz elsős tananyag.
A sajátunkat védjük,előbb mentjük meg mint mást,védjük a hazánkat,összefogunk ha a szomszédos háznál építkezés van.
Nem külföldi betelepített patkányoknak adunk ingyen szállást.
Csak a vicc,hogy már magyar és magyar között is olyan a viszony hogy segítek én jó pénzért.
Ja meg amit még írtam,hogy nyugodtan adják el a libtardáltak magukat.
Se tartás,se gerinc,se hovatartozás.
Nyugodtan ki lehet menni,keveredni mindenféle népcsoportokkal.
Már csak azért,mert vagy fétises vagy így fejezi ki az antirasszista mentálisát.
Megqartja magát a német habsival,hátha van egy kis pénze.
Büdös 10 kilós 2 méter magas szőke qrva,akinek német meg svánci rokonai vannak.
Micsoda patrióta!
Az ilyeneket úgy kivágnám az országból hogy csak na!
Bszassák meg magukat külföldiekkel,csak többet ne jöjjenek haza 12 liter gcivel a szájukban!
Vagy akármilyen népcsoporttal,elvégre fűvel fával a legjobb.
Elvégre mi nem vagyunk eladóak.
Az a 200 ember maximum ebben az országban,a többi mind eladná magát 20 euróért.
Több normális ember itt már tuti nincs.
Kedvencem a nyomorult állat amelyik kimegy Am*rikába,és meséli hogy jajj ő már alig érti amit a magyar emberek mondanak.
Komolyan,ha aki normális Magyarországot akar az kidobálja a hülyéket,és új szabályokar hoz.
Sosem fog mennj enélkül.
Kezdjük először talán a magyarok összetartásával, - ami lényegében kimeríti a lehetetlen küldetés kategóriát!
Aztán jöhetnek a többi népek!
Ja! -Még sem!
Hú, magyarként annyira rossz ezeket olvasni. Szerintetek mi egy kicsit is jobbak vagyunk? Ugyan már! Hány milliárd forint EU-s pénz lett ellopva, amit roma integrációra szántak? Nincs tanár a roma iskolákban, amik apropó full szegregáltak, ez is kinek a hibája? Mindenkinek habzik a szája, hogy de miért nem mennek el dolgozni?? Amikor van egy komoly réteg, akiknek soha senki sehol nem mutatja meg hogyan is megy a munkakeresés.
Ismerek egy cigány srácot, aki nagyon szeretne dolgozni. Borsodban lakik. Természetesen senki nem veszi fel, mert full cigány feje van. A faluban nincs mindenkinek közmunkára hely, ha van is lehetőség, az emberek jó ha 30.000 ft-ot kapnak meg belőle, mert elmegy TB hitelre, meg mindenféle tartozásért vonja a bank. Plusz a rendőrök is büntetik az embereket mindenféle hülyeségért, például mert nincs a biciklin csengő mivel rasszisták. Ennyiért egy hónapban jó ha a buszjegyet tudja kifizetni. De tegyük fel sikerül bejutnia egy gyárba dolgoznia, hogy fogja bírni a fizikai munkát full alultápláltan? Pár hónapja akadt lehetősége Pesten építkezésen dolgoznia. Nagyon boldog volt, madarat lehetett volna vele fogatni. Anyukám megelőlegezte neki a vonat jegyet meg kajára valót. Erre a vállalkozó átvágta az egész brancsot, nem fizette ki őket. Természetesen bejelentve se voltak. Annyira felcsesz, hogy ilyenekkel találkozok Borsodban lépten nyomon és akkor még a cigányokat hibáztatják. Én értem, hogy más kultúra meg vannak köztük bunkók, de nem igaz, hogy egy esélyt se lehet nekik adni.
A cigányság a sokadik esélyt kapja már a magyaroktól. Uram bocsá', ha egy munkáltató nem akar alkalmazni olyat, aki a saját nevét képtelen leírni és kettőig nem tud elszámolni. Rengeteg lehetőség van gyárakban, ingyenes szállással, ahol a szalagon érkező alkatrészeket pl. csak 10-esével bele kell számolni egy műanyag ládába - még ezt a munkát is sokan képtelen megcsinálni... Ennél egyszerűbb feladatot szerintem nem igazán tudnak biztosítani. De kaphatnának akár takarítói állást is, csak hát egynémelyik nem tudja, mi az a seprű, mert olyat otthon sem használ. Vagy lehet talicskát is tologatni építkezéseken, annak meg általában az a vége, hogy beáll a derekuk, kimegy a térdük, válluk, vagy "szivesek" lesznek az erőlködéstől...
Én azt látom, hogy amelyik akar, az igenis ki tud törni a nyomorból. De akinek 14 évesen is annyi esze van, hogy herbálozik meg lop, rabol, garázdálkodik ész nélkül, azon nem lehet segíteni. És sajnos az utóbbi van többségben.
Azért elég sok itt a ferdítés.
Nálunk a cégnél elég sok a cigány. Sokszor hallani, hogy a cigányok elveszik a munkát a magyaroktól. Építkezéseken az alja munkát szinte csak cigányok végzik.
A felzárkóztatásra szánt pénzeket általában lenyúlják a politikusok.
Segély elméletileg már csak akkor van ha közmunkára megy.
Ami a szemetelést illeti:
Előbb a "saját házunk táján kellene söprögetni". Budapest egy nyugateurópai városhoz képest még mindig egy koszfészek ahol térdig gázolsz a kutyaszarban vagy a hajléktalanok húgy foltján. Homlokzatok esnek az ember fejére. Ha úgy vesszük mi se tudtunk nyugateurópába beilleszkedni. Minden ami szép vagy jó az országban az az Osztrák időkben épült mi meg lerohasztottuk.
Na persze ez is a cigányok miatt van :) nem azért mert tápos vagy ...
Ha már dolgoztál építőiparban akkor tudnod kell, hogy hosszútávon kinyírja az embert és tönkreteszi. Ezért nem akar senki dolgozni benne. Egy fodrász , bolti eladó vagy pincér sírva menekülne és hozzáteszem, hogy megértem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!