Támogatnátok a nemlétező országok megszüntetését?
A nemlétező országok miatt csak a baj van,lehet régen volt valami nagyhatalmi érdek ami létrehozta őket,de manapság káros a létük.
Ilyen országok:
-Ukrajna🇺🇦
-Szlovákia🇸🇰
-Szlovénia🇸🇮
-Horvátország🇭🇷
-koszovó🇽🇰
-bosznia🇧🇦
-macedódnia🇲🇰
-litvánia🇱🇹
-észtország🇪🇪
-lettország🇱🇻
-örményország🇦🇲
-azerbajdzsán🇦🇿
-grúzia🇬🇪
-kazahsztán🇰🇿
-kirgizisztán🇰🇬
-moldova🇲🇩
-tádzsikisztán🇹🇯
-türkmenisztán🇹🇲
-üzbegisztán🇺🇿
-izrael🇮🇱
Támogatnátok a nemlétező országok beolvasztását a történelmileg vagy nyelvileg hozzájuk kapcsolódó valódi országba?
Magyarország se létezik!
#RomanEmpire
Nincs több ezer, max ezer. De a római birodalom az tényleg több ezer. Ők a keményebbek, Magyarországot be kellene olvasztani, nem?
Hogy mi van?! XD Ez kellett mára nekem, mert jót röhögtem. Köszi. De akkor sem értem, hogy mi az hogy nem létező ország mondjuk Izrael? Egy lyuk van a helyén a térképen? Vagy mi? Ja hogy mesterségesen létrehozottra gondolsz? Szlovénia miért? Azt nem más hozta létre. Vagy a balkáni országok miért? Max Jugoszlávia, de az már felbomlott. Az utódállamok pedig maguk mondták ki a függetlenséget. Szlovákia még csak-csak, de amúgy az is Csehszlovákia része volt, bár az mesterséges állam volt.
A mesterséges ország ugyan úgy létezik. Ha meg nem létezik, akkor hogyan kéne megszüntetni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!