Hogy lehetne megszüntetni a cigány-magyar széthúzást?
Szomorú azt látni milyen széthúzások, elenségeskedések és rasszista megnyilvánulások vannak.
Pedig, alapvetően semmi bajunk egymással.
Szerintem minden embernek vannak jó ismerősei/barátai a "másik oldalról".
Ráadásul nem egyedi eset, hogy egy magyarnak megtetszik egy roma, és fordítva.
Nálam többször is előfordult hogy megtetszett egy roma származású nő.
Hisz vannak nagyon szép, magukra és környezetükre igényes roma nők.
De azután amiket hallottam és láttam, nem mertem kezdeményezni. :(
Biztos vagyok benne hogy ezzel nem vagyok egyedül, és sok boldog kapcsolat születne ha nagyobb lenne az összetartás.
Ha nem lennének ilyen előítéletek.
Nem a származása miatt lesz valaki jobb vagy rosszabb.
De annyi ostoba ember van...
Anélkül ítélkeznek a másikról, hogy ismernék.
Elnézést kérek ha kicsit nehezen érthető amit leírtam.
De annyi minden kavarog bennem.
Hogy miért??Miért hiszi azt a legtöbb ember hogy minden cigány és minden magyar rasszista?Hogy a magyar biztos utál minden cigányt és a cigány meg minden magyart?
Nem értem.Ugyanaz a hazánk, ugyanott születtünk és nőttünk fel, ugyanaz az anyanyelvünk...
Mit lehetne tenni ez ellen?
Köszönöm hogy elolvastad!
Orsós Vi....
Ennyit arról,hogy a politikusok lopnak és nem ők...
Törölték a válaszom.
Hajrá magyarok,na ezért nem fogok kiállni ennyire mellettetek!
Le is tagadom,hogy magyar vagyok!
Meg is érdemlitek,aki kimondja az igazat akármilyen nyersen is azt már rögtön meg kell bélyegezni.
Mit írtál, amit töröltek? Megírod nekem privátban?
A cigányok leszoktatása a bűnözésről és a cigányéletmódról a megoldás, ez biztosítaná a békés együttélést. Ma jobb a helyzet ilyen téren mint 15 éve az tény, de az ideális állapottól továbbra is messze vagyunk.
Ehhez kell egy élősködő elemeket jobban kiszűrő szociális háló, a lemaradottabb régiók gazdasági felzárkóztatása. De ezenfelül a büntetés végrehajtásban is meg kell szüntetni a cigányok pozitív diszkriminációját(gyakori eset, hogy a rendőrség nem intézkedik ha cigány elkövetőkről van szó és a bíróságon is sokszor a lehető legenyhébb büntetést igyekeznek kiszabni).
Plusz nagyon hasznos lenne az önvédelmi jog radikális kibővítése ezen belül is az ,,aránytalan védekezés" fogalmának végleges megszüntetése(tehát ha az ököllel rátámadó -egyébként hozzád képest 2x akkora- elkövetőt megcsapkodod egy vascsővel neadjisten lelövöd, ha van fegyverviselési engedélyed akkor ne te legyél megbüntetve ,,aránytalan védekezés" és ,,önbíráskodás" miatt). Ha a magyar embernek is olyan joga lenne az önvédelemhez mint az amerikainak nagyon hamar minimálira esnének az erőszakos bűncselekmények, amikben a cigányok élenjárnak.
"A cigányok leszoktatása a bűnözésről és a cigányéletmódról a megoldás, ez biztosítaná a békés együttélést."
Hiába szoktatod le őket, mert attól még mi nem akarunk cigányokkal egy iskolába járni, vagy egy szomszédságban lakni velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!