Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért kell egy meghalt embert...

Miért kell egy meghalt embert a szülinapján felköszöteni facebookon, ráadásul úgy, hogy a profilját is megjelölve?

Figyelt kérdés
2022. aug. 15. 19:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
91%
Bizonyára sok ismerőse van az illetőnek aki köszöntötte és azt sem nézi, hogy ki az illető, csak mindenkinek dobja be automatikusan, hogy Boldog szülinapot udvariasságból. Kétlem, hogy szándékosan sértésből vagy poénból köszöntött volna egy halottat mert az elég morbid tréfa
2022. aug. 15. 20:09
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Én is szoktam ilyet látni. Sokan írják elhunyt embernek, hogy "sok boldog születésnapot ott fent" "Isten éltessen ott fent"

Nekem ez is megdöbbentő.

2022. aug. 15. 20:31
 13/14 anonim ***** válasza:
Titokban él tovább...
2022. aug. 16. 18:01
 14/14 A kérdező kommentje:
De tudják. Közeli családtagok is írnak, és sorolják anyám érdemeit, amit soha se becsültek meg. Halála után se értékelődik fel számukra azok a tettek, cselekedetek, amiket tett másokért, csak a facebooknak szól. Oké, de minek? Minek kell felköszönteni, meg ilyeneket írni, hogy "megtanította, hogy mi az alázat, a tisztelet", stb?
2022. aug. 16. 20:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!