Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha elviselhetetlen...

Mit tegyek ha elviselhetetlen hiányt érzek valaki iránt?

Figyelt kérdés
2022. aug. 13. 18:10
 1/5 anonim ***** válasza:
78%
Hát, indulj el az önismeret útján, mert valamit kaptál attól a szmeélytől amit magadnak nem tudsz megadni...
2022. aug. 13. 18:20
 2/5 anonim ***** válasza:
21%
Beszélj vele. Istenem de sötét vagy.
2022. aug. 13. 18:31
 3/5 anonim ***** válasza:

Ugyanígy vagyok/voltam.

Elhagyott a szerelmem, aki évekig nekem nagyszerű támaszom volt, és azt hittem, hogy minden rendben köztünk. Többször próbáltam békülni, de nem hajlandó. :(

Több, mint egy éve szenvedek. Talán most kezd jobb lenni.

Nem tudom neked mikor kezdődött, de el fog tartani egy ideig sajna. Az biztos, hogy ne adj teret magadnak összeroppanni, mert nagyon nehéz lesz utána összeszedni magad. Én beleestem ebbe sajna, mert utána rá nem sokra kirúgtak, otthon voltam hónapokat, szinte csak rá gondoltam, és nyalogattam a sebeimet. Azóta próbálom magam lefoglalni, meg új emberekkel körbevenni magam.

2022. aug. 13. 19:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Most ezt hogy kell érteni? Van egy adott személy aki hiányzik, vagy magányis vagy es kell valaki/bárki?
2022. aug. 13. 20:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok, és csak még nehezebbé teszi a helyzetet, hogy bármikor találkozhatok vele, csak kérnem kell. Viszont tudom, hogy nem telepedhetek rá, mivel viszonzatlanok az érzelmeim, így próbálom normális időközönként látogatni. De minden percben hiányzik, a hangja, az illata, a viccei, az ölelése... Segít ha valami olyat csinálok amire muszáj koncentrálni, így nem tudok rá gondolni. Az is egész hatásos, ha rockot, vagy bármi olyan zenét hallgatok, ami pörgős és semmi köze a szerelemhez, magyarán lehetetlen a hallgatása közben fantáziálni. Az is segíthet, ha kiírod magadból ezt a vágyakozást, akár naplószerűen, vagy novellák, versek formájában. Vagy le is rajzolhatod/festheted az érzéseidet.
2022. aug. 13. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!