Szerintetek is rossz és elviselhetetlen az élet?
Figyelt kérdés
2021. aug. 16. 10:50
2/17 anonim válasza:
Vannak ilyen időszakok mindenki életében, van mikor a rossz része borzalmasan hosszú, de az élet nem habos torta.
Lesz majd jobb is, fel a fejjel!
3/17 anonim válasza:
Igazságtalan! De küzdeni kell magadért, el kell tűrni, még ha borzalmas is. Valamiért ezt kaptuk, lehet ez a próba amit ki kell állni.
4/17 A kérdező kommentje:
:(
2021. aug. 16. 11:01
5/17 anonim válasza:
Inkább furcsa és felfoghatatlan.
Miközben egy rakás kérdésem van az életről amiket semmi és senki nem tud megválaszolni...
6/17 anonim válasza:
Nekem se nem rossz, se nem jó, de abszolút elviselhető.
7/17 anonim válasza:
Nem az élet elviselhetetlen. Mi magunk tesszük azzá.
8/17 anonim válasza:
Bizony ám. Mindennap ezen gondolkodok mennyivel másabb a világ mint régen. Ez van ha megszülettünk oka van ezért itt kell lennünk bár ha lehetne válaztani biztos hogy nem lennék itt és meg sem születtem volna.Akármennyire furán is hangzik de számomra ez az igazság. Egy idő után mindenki elhagy legyenek családtagok sajnos elhunynak. A kapcsolatok is véget érnek. Aztán marad egyedül az ember és befordul aztán jönnek a betegségek. Régebb óta küzdök mentális betegséggel ha el kell mennem itthonról folyton idegben vagyok mindennap egy küzdelem.
9/17 anonim válasza:
Az élet egy hullámvölgy. Egyszer fent, egyszer lent. Sose vagy a végtelenségig fent. De ahogy lent sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!