Szerintetek is rossz és elviselhetetlen az élet?
Nektek jelenleg rettenetes, mivel magánéleti gondjaim vannak. Én nem értem, mások hogy csinálják, hogy mindig jól érzik magukat és minden tökéletes.
Az idei nyaram kifejezetten lehangolóra sikeredett, és akkor kedves "jóbarátaim" rendszeresen az arcomba vágják, hogy nekik milyen jó, tökéletes párkapcsolat, elképesztő fizetés, minden héten wellnesben/fesztiválon ücsörögnek.
Én neg ott tartok, hogy szívem szerint ki se mennék a házból... soha nem voltam még ennyire magányos.
Ja, el jár az ember feje felett az idő, benne van egy rossz házasságban, és vágyik a szerelemre, hátha jön egy nő aki felfigyelne az értékeire és legalább lelki társak lehetnének, de sajna se szerelem se új és érdekes kapcsolat.
S ha fel is tűnik egy egy olyan nő aki reményt ébresztene, hogy nem vagyok egyedül, akkor vagy az a baja ha túl szende vagyok, vagy az ha túl heves.
Vagy az ha túl romantikus, vagy az ha tárgyilagos.... 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!