Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Kávétól mért múlik el a...

Kávétól mért múlik el a fejfájásom ilyen gyorsan? Ha délig nem iszom meg a kávémat elviselhetetlenül elkezd fájni a fejem, viszont ha iszok 2 kortyot rögtön elmúlik a fájás.

Figyelt kérdés

2021. dec. 29. 07:03
 1/8 anonim ***** válasza:
87%
Mert rászoktál a koffeinre. Faterom is függő volt, fixen megvolt, hogy X, Y, Z órakor kávéznia kell, különben fájt a feje. Amióta leszokott a kávéról, nincs ilyen gondja.
2021. dec. 29. 07:37
 2/8 anonim ***** válasza:
66%
Hát ez jó kérdés. Viszont amit szedek fejfájásra, Saridon (régebben a Quarelint szedtem), mindegyikben van koffein is. Valami összefüggés lehet akkor.
2021. dec. 29. 08:05
 3/8 anonim ***** válasza:
89%
Lehet alacsony a vérnyomásod, attól, fáj a fejed, a koffein meg felnyomja kicsit és helyreállítja. Velem is van így néha. Amúgy sok fájdalomcsillapítóban van koffein.
2021. dec. 29. 08:05
 4/8 anonim ***** válasza:
19%
Ja, és ezek 15 perc alatt elmulasztják a fejfájást (2-es voltam).
2021. dec. 29. 08:06
 5/8 anonim ***** válasza:
79%
Ha nem kapod meg a koffein adagod elkezdenek az erek görcsölni a fejedben, ez okozza a fájdalmat. Jó hír, ha leszoksz róla ez a probléma pár napon belül megszűnik.
2021. dec. 29. 08:13
 6/8 anonim válasza:
66%
Nekem alacsony a vérnyomásom, ezért fáj a fejem, ha nem iszoo koffeint. A kávét nem szeretem, ezért koffeintablettát szoktam bevenni
2021. dec. 29. 08:21
 7/8 anonim ***** válasza:
78%
Mérd meg a vérnyomásod, ha alacsony, attól is lehet fejfájásod, akkor a kávé megemeli normál szintre. Ha ez rendszeres, érdemes kivizsgáltatni, mert az alacsony vérnyomás ugyanúgy lehet probléma, mint a magas.
2021. dec. 29. 08:28
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha rendszeresen kávézol, akkor valószínűleg koffeinfüggő lettél és a fejfájás elvonási tünet.
2022. jan. 18. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!