Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Csak nekem ellenszenvesek az...

Csak nekem ellenszenvesek az olyan emberek akiknek mindenre van kész válaszuk, rögtön kapásból megmondják a tutit, nem idegesitőek?

Figyelt kérdés
Hivatalnokok, tanárok, még az egyszerű portás is a lekezelő stílusával, pökhendi kivagyiságával rendre utasítja az embert mert ő ott ahol van megmondja mettől meddig vannak a dolgok, közben nem érdekli, hogy a másik is egyszerű ember mint ő
2021. máj. 14. 08:18
 1/8 anonim ***** válasza:
44%
Ha kerdezel vkitol vmit, mit varsz? 3 nap gondolkodasi idot ?
2021. máj. 14. 08:26
 2/8 anonim ***** válasza:
50%
Mi van? Irigykedsz, mert másoknak jobban fog az agya, mint neked?
2021. máj. 14. 08:54
 3/8 anonim ***** válasza:
78%
Értem, hogy érted. Tényleg idegesítő, aki mindig meg akarja mondani a tutit. Sokan simán rosszindulatúak, sokan még el is hiszik, hogy ők mennyit segítenek másokon.
2021. máj. 14. 08:56
 4/8 anonim ***** válasza:
43%
Idegesítő emberek. Nekem van ilyen rokonom, pökhendi f...sz.
2021. máj. 14. 09:40
 5/8 anonim ***** válasza:
Képzeld magad a másik oldalra, jönnek az emberek, előbb-utóbb mindenki bekategorizálható lesz, és onnan már jönnek is az említett válaszok.
2021. máj. 14. 09:41
 6/8 anonim ***** válasza:
30%
Dr. Orbán Viktor Mihály Miniszterelnök Úrnak mindenre van válasza!
2021. máj. 14. 10:22
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

A pökhendi, lekezelő az bunkó mindenképpen.

A gyors válasz meg vagy azért van, mert gyors az esze, vagy azért mert meg se hallja kérdést, papagáj üzemmódban van.

2021. máj. 14. 11:17
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ. Ha tényleg okos, hozzáértő és hasznos választ ad, nem zavar. Ha kéretlenül ad valaki tanácsot, negsértődik, ha nem fogadod meg, vagy csak azért mond valamit, hogy ellentmondjon, más érveit lesöpri, meg sem hallgatja, na az zavar. Sógornőm ilyen. 😕
2021. máj. 14. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!