Az emberek miért ugranak rögtön a kamu kérdésekre? Miért nem lehet átugrani egy ilyen kérdést?
Az emberek miért vesznek meg minden butaságot?
Miért nem lehet azokat ott hagyni a polcokon?
Alapvetően sok kamu kérdés izgalmas, érdekes vagy éppan bicska nyitogató. Így "triggereli" az embereket, hogy válaszoljanak rá. Aztán van aki nem veszi észre, hogy csak kamu és képes napokig írogatni.
Meg alapvetően az itt lévő emberek egy része olyan mint a szarral dobálózó majmok. Csak a pillanatra vá, hogy mikor hajíthatja el végre ő is.
Kedvencem, hogy ha megjegyzem, hogy megint XY kamu kérdezővel van dolgunk, akkor engem támadnak meg, hogy mennyire unják, hogy "ide böfögöm" hogy kamu. Engem pontoznak le, az én válaszom töröltetik.
Mondjuk ebben a dologban az oldal moderálása sem kutya, mert simám meghagynak egyértelműen kitalált és provokatív kérdéseket, miközben töröltetnek indokolatlanul válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!