Kinyílt egy ablak, police.hu. Id-itt egy csomó szám meg ilyenek, zároltuk a böngészőt stb,25000-et most rögtön fizessek, paysafe kóddal, nekem nagyon gyanús, hogy kamu, és lehúzás, kapott már valaki ilyet?
Kamu, virus, lehuzas.
Kapcsold ki a gepet, aztan csokkentett modban be es irtsd le azt a szemetet!
A Magyar rendőrség, ahol egy nomozás megszüntetéséről kézi írógéppel írt papírral értesít POSTÁN, nem valószínű hogy PayPallon fog bírságot vagy akármi mást szedni...
A műfajt amiről beszélsz RANSOMWARE -nak hívják, célja az ijesztgetés (nézz utána neten....)
A rendőrök ha akarnak valamit, akkor csöngetnek az ajtón (vagy betörik...), nem ilyen szarral üzenget. Egyszer egy haverom elfelejtett fizetni a benzinkútnál a szomszéd faluban, és 15 percre rá már ott volt egy járőrkocsi a lakásán, hogy legyen szíves....
én is bekaptam egy ilyet. hogy kell eltűntetni?
nekem a böngészőt nem engedi megnyitni szerencsére van egy másik böngészőm amivel valamennyire fel tudok jönni a netre
meg lehet oldani valahogy ugy hogy ne telepítsem ujra a gépet?? : (
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!