Idegenek spam-gyanús mailcímekről szeretnének velem chatelni. Veletek is előfordult?
Megjelent a gmailen egy kérdés, hogy xxxtastykristaxox88@..... akar velem chatelni, engedélyezem-e... Engedélyeztem, igazából két mondatot váltottunk csak, de bot-gyanús volt, ezért kilőttem és kiléptem a gmail.ből.
Szerintetek ez mire jó? Okozhat valami kárt a gépemen?
Hogyha windows -os op rendszert használsz, és esetleg elköveted az alapvetö hibát, hogy megnyitod a levelet, akkor ERÖSEN valószinü a károkozás esete.
ha LINUX-os op rendszert használsz, akkor semmi esélyük, de igy is nagyon idegesitö a levelek tartalma.
ezek a levelek a jelenlegi elavult társadalom miatt keletkezik.
Köszi a segítséget. Windowsom van ugyan, de nem levél volt, hanem a Gmailben az ismerőseim listájánál jelent meg az e-mailcíme, hogy chatelni akar velem, engedélyezem-e. Csak a gmail chaten érintkeztünk arra a pár szóra.
Mindegy, legközelebb nem dőlök be ilyeneknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!