Rossz húzás volt tőlem?
Nekem fura az egész.
Ha az akármilyen barátommal, barátnőmmel akarok beszélgetni, iszogatni, akkor ne hozzon magával egy nagy csoportot, pedig nem vagyok introvertált.
De ezt rögtön meg is mondom, amikor jelzi.
A többi esemény (késnek, halasszuk-ne halasszuk, hazamész) már csak ennek a tömegrendezvénynek a folyománya, amiből én alapban nem kérnék, de ha ti megbeszéltétek és megállapodtatok, akkor most mi a gondod?
Már eleve az a rész érdekes, hogy őt hívod egyedül, erre ő kijelenti (?), hogy nagyobb csapatot hoz magával. Bevallom őszintén, én ebbe nem mentem volna bele. Ha vele, egymagával szeretnék találkozni, akkor nem örülnék, ha egy rakat idegent csődítene oda pluszban.
A másik pedig, hogy 5 perccel a megbeszélt találka előtt írja, hogy nem pár percet, rögtön félórát késnek. Hacsak nem valami közlekedési gond, baleset, rosszullét, vagy hasonló történik, miért nem tudtak hamarabb szólni? Legalább ennyi tiszteletet adhattak volna.
Egyszer jártam hasonlóan (egyik barátnőm a helyszínen közölte, hogy "ő itt az unokatesóm, velünk tölti a napot"), nem volt valami kellemes. 1 éve voltunk osztálytársak gimiben, ők ketten jól elvoltak, én meg teljesen kívülállónak éreztem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!