Bölcsességfog húzás, van itt olyan, akinek gyorsan megvolt és nem olyan rossz élmény?
Figyelt kérdés
Szörnyű dolgokat hallani erről, félek is, de próbálok pozitívan hozzáállni.
Kint van a fog, nem íny alatt.
Van olyan, akinek gyorsan kihúzták és utána sem szenvedett sokat?
2021. dec. 13. 23:21
1/3 anonim válasza:
Az alsók vízszintesen nőttek, csak az oldalukból látszott egy kis darab, az egyiket kb 5mp alatt kiszedte a szájsebész, a másik volt vagy negyed óra. Mindkettő után csak enyhe fájdalmam volt még aznap este, az utóbbinál még varratszedésre is szájzárral mentem, de fájdalmam nem volt
2/3 anonim válasza:
Ha teljesen kint van és ügyes a fogorvos, akkor nagyon hamar meglesz nyugi. Nekem konkrétan 15-20 másodperc volt maga a húzás. A 2 felsőt kellett kihúzni, nekem is teljesen kint voltak. Miután kiment az érzéstelenítő, eléggé fájt az állkapcsom a feszegetéstől, maga a fog helye nem igazán. Persze arra is vigyázni kell az első napokban. Egy fájdalomcsillapítót bevettem estére, másnapra kb teljesen megszűnt a fájdalom. Gyorsan gyógyultak a sebek is, pedig jó nagy fogak voltak. Ne aggódj, minden rendben lesz!!:)
3/3 anonim válasza:
Nekem pár napja húzták. Az alsó átlósan nőtt, azt kiszedni picit több idő volt, éreztem, hogy feszít, picit fájt. A felső ki volt már nőve, na azt 1 perc alatt kikapta:D A legrosszabb a recsegő-ropogó hang volt. Én azt hittem, sokkal rosszabb lesz utána a fájdalom, nem fogok tudni enni, rágni, stb, de egyáltalán nem volt vészes! Xiloxot írt fel az orvos, kezdetben (kb 3 napig) napi 2x, majd napi 1x szedtem és pillanatok alatt megszűnt a fájdalom. Keményet a 3-4. napon már tudtam ennj. Ja és nekem akkor lüktetett/sajgott kifejezetten, ha hajoltam, siettem, így a testmozgást szerintem érdemes minimum 1 hétig hanyagolni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!