Szerintetek koromhoz képest jó vagy rossz, hogy 27 évesen most volt először fogtömésem? Húzás/gyökérkezelés másegyéb beavatkozásom nem volt és a doki szerint nem is szükséges egyáltalán.
Nagyon-nagyon jó! Vigyázz továbbra is a fogaidra, járj ellenőrzésre rendszeresen, és minden elismerésem (amellett, hogy ez genetikai adottság is)! Büszke vagyok rád.
Bár sok-sok ilyen fiatal mosolyogna rám a buszon meg a villamoson, az utcákon és a tereken szerte Magyarországon.
Ez nagyon jó 27 évesen!
Egyébként sorban úgy szokott történni, hogy fogtömés, utána még néhányszor fogtömés, ha már túl nagy a lyuk, akkor gyökérkezelés, ha már nagyon esedékes akkor korona, ha meg már menthetetlen, akkor húzás. De Te ezektől még messze vagy! Csak így tovább!
Nekem 27 évesen minden fogam egészséges. Egy olyan nincs amit tömni vagy fúrni kellett volna.
Az már más tészta hogy baleset miatt 3 kuka lett és implant + koronák de a többi patent.
5-ös vagyok.
6-os képzeld nekem a bölcseségfogaim is is tökéletesen kinőttek, nem akadt be sehova, nem nyomott el semmit, egybefüggő gyökere volt mindegyiknek és 10 másodperc alatt ki lett húzva az összes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!