18 év alatti emberek, nektek hány rossz fogatok van? (húzott, tömött, gyökérkezelt)
Figyelt kérdés
2019. aug. 8. 11:51
1/5 anonim válasza:
Nekem egy se volt. 23 évesen tömték az első fogam.
24L
3/5 anonim válasza:
11 tömött, 1 gyökérkezelt és 4 húzott...elég rosszul állok sajnos...
16/L
4/5 anonim válasza:
Van egy, amit kétszer tömtek, aztán gyökérkezeltek, majd kihúzták, meg egy másik tömött.
5/5 anonim válasza:
Nekem 2 évesen 2 tömött tejfogam volt majd 3 évesen már 3 tömött tejfogam volt. Aztán pedig 8-9 éves koromban kaptam meg az első fogtömést a maradandó nagyőrlő fogam oldalába. Nem igazán örültem, hogy Amalgán töméses lett a maradandó fogam nagyon szomorú voltam akkor.
Aztán pedig 11-16 éves korom között már 3 maradandó fogam lett tömve.
De az első maradandó nagyőrlő fogamat csak 20 éves koromba kellett kihúzni vésés útján, majd 30 éves koromban az egyik bölcsesség fogam lett kihúzva.
Azóta a hiányzó nagyőrlő fogamban Implantátum van régóta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!