Hány évesen szoktak elköltözni otthonról a fiatalok?
Figyelt kérdés
2022. aug. 8. 19:24
2/7 anonim válasza:
Ha az egyetemtől számolod, akkor előbb!
3/7 anonim válasza:
Akik felsőoktatásba mennek, azok jelentős része gyakorlarilag érettségi után költözik, még ha csak kollégiumba is.
4/7 anonim válasza:
En 24 evesen költöztem össze a barátommal, mert neki volt lakása ahol ő élt egyedül. Húgom 19 evesen költözött ki Spanyolországba egyetemre, kollégiumba. Változó, körülményektől függ. De, azt be kell valljuk egyikünknek se lett volna ennyi penze hogy lakást bereljen vagy vegyen
7/7 anonim válasza:
Mivel az egyetem viszonylag közel volt a szüleim házához (ezért felesleges lett volna kollégiumra vagy albérletre költeni), így huszonnégy évesen (az alapszak elvégzése után) költöztem ki külföldre.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!