Hány évesen lehet elköltözni otthonról?
Hány évesen lehet?Hány évesen lehet elkezdeno az életet?
(12/l)
Nincs baj a szüleimmel, se a tanulassal, sportolok, heti 5-szor, tanulast illetoen, csak otoseim vannak.Diakmunkat fogok vallalni 16 evesen, mert egyszeruen Nem tom...de ugy erzem mintha meg gyerek lennek:(...az is vagyok.szoval olyan 1-2 ev mulva el tudnej koltozni?
Es hat milyen nyari minkat ajanlotok, hogy nyaron se unjam szet a fejem?XX
"Nem tom...de ugy erzem mintha meg gyerek lennek:("-ez pontosan azért van így, mert gyerek vagy. És ezt élvezd ki, használd ki. Nyáron pihenj, olvass, strandolj, nyaralj a nagyszülőknél, rokonoknál, segíts anyukádnak a házimunkában, egyéb munkát úgysem vállalhatsz.
Jogilag 18 évesen költözhetsz el otthonról, értelme pedig akkor van, ha fenn tudod tartani magad és ez 18 évesen még elég ritka.
Ha jól megy a suli (kitűnő vagy), van időd sportolni, nincsen baj a szüleiddel, akkor miért akarnál elköltözni?
Élvezd ki és használd ki a lehetőséget, hogy tanulhatsz és a barátaiddal is találkozhatsz.
Attól, hogy elköltözöl még nem leszel felnőtt. (Persze sokat komolyodnál, megértenéd, hogy működnek a dolgok és kitűnőként nem hagynád ott a sulit).Ne akarj túl hamar felnőni ;)
Én inkább annyit akarok kérdezni, hogy minek gondolkodsz már ilyeneken 12 évesen? Ráérsz 17 évesen ezzel foglalkozni..
12 évesen azon gondolkodtam, milyen focilabdát kérjek a szülinapomra, nem azt, h mikor tudok elköltözni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!