Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 27 évesen elköltözni otthonról...

27 évesen elköltözni otthonról már szánalmasnak tekinthető?

Figyelt kérdés
2018. máj. 1. 14:20
 1/5 anonim ***** válasza:
54%
Milyen munkád van? Milyen a kapcsolat a szülőkkel?
2018. máj. 1. 14:30
 2/5 A kérdező kommentje:
Sajnos még semmilyen, akkorra fogok végezni tanulmányaimmal, ezért csak akkor tudok elköltözni itthonról.
2018. máj. 1. 14:33
 3/5 anonim ***** válasza:
78%

Akkor gondolom, egyetemet végzel.

Nem gáz, jelenleg még én is szülőkkel élek, nem végeztem egyetemet, viszont magyar viszonylatban nem is keresek rosszul. A költözést én is tervezem, de majd csak 1-2 éven belül, addig is, támogatom őket, amíg tehetem és amíg "saját lábra nem állok"

Ha akkor teheted meg, hát akkor teszed meg.

2018. máj. 1. 14:40
 4/5 anonim ***** válasza:
91%

35 évesen is otthon lakom.

Miért ne tenném? Sokkal jobban jár mindenki.

Szeretem őket és jól kijövök velük.

Hárman sokkal többet keresünk és jobb életszínvonalon tudunk élni, mintha egyedül lennék.

Ahol két ember eszik, ott a harmadik is.. ahol két emberre megy a fűtés/villany mehet a harmadikra is. Stb.

Ezzel párhuzamosan meg a fizetésem 2/3-át simán eltudom rakni.

Nekem igazából nem számít, hogy ki mit gondol cikinek.. én nem érzem cikinek, hogy az egyetem óta eltelt 12 év de még mindig otthon lakom. Illetve azt sem látom cikinek, hogy már lassan 20 millió van a számlámon, saját autó és elégg magas életszínvonalon élünk.. :)

Barátnő tekintetében meg.. persze itt nekem is voltak gondok, sőt olyan is volt, amikor majdnem elköltöztem.. de igazából nem szeretnék még gyereket, megfelel még a viszonylag latmatyag kapcsolat is..

2018. máj. 1. 15:09
 5/5 anonim ***** válasza:
81%

Ha rosszul érzed magad otthon, akkor gáz.

Egyébként ha jó a kapcsolatod a szüleiddel, és kiveszed a részed az otthoni teendőkből, nem várod el, hogy kiszolgáljanak, mint egy ötévest, akkor miért lenne gond? Nem olyan egyszerű önállósodni, mint amennyire vagdalkoznak ezzel az emberek. Persze, sokan megcsináltuk nélkülözve, mert muszáj volt, de ha neked nem muszáj, akkor nehogy már önérzetből nyomorogj évekig :D

2018. máj. 1. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!