Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért érzem úgy, hogy nem...

Miért érzem úgy, hogy nem szeret senki?

Figyelt kérdés
24 éves vagyok, mostanában egyre többször érzem azt, hogy engem nem szeret senki igazán. Nagyon sokat gondolok a gyerekkoromban ért sérelmekre, nagyon sokat gondoltam az öngyilkosságra fiatalkoromban, a szüleim megerősítettek abban, hogy csúnya vagyok és nem túl okos. Úgy érzem soha senki nem szeretett olyan szeretettel, amire szükségem lett volna, a szüleim nem vették észre, ha szomorú vagyok, ha sírtam nem vigasztaltak meg. Az életem sincs sínen. A reggelek a legnehezebbek, azt érzem, hogy nincs erőm felkelni és néha arra gondolok milyen módokon vethetnék véget az életemnek. Miért érzem ennyire rosszul magam? Másnak is vannak hasonló érzései? Normális ez?

2022. aug. 8. 15:52
 1/6 anonim ***** válasza:
31%
Addig normális, amíg magadtól ki tudsz keveredni belőle és csak ritkán tör rád ez az érzés!
2022. aug. 8. 15:53
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Mert béna vagy
2022. aug. 8. 16:09
 3/6 anonim ***** válasza:
75%
Vannak. Csak nekem az estéim szoktak nehezek lenni. Sokszor érzem, hogy semmi értelme lefeküdnöm aludni és regenerálódni másnapra. Mert minek?
2022. aug. 8. 16:30
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
Már megint egy rinyagép...
2022. aug. 8. 17:08
 5/6 anonim válasza:
54%
Bár én fiatalabb vagyok nálad, de én is ezt érzem. Nekem az este mindig nehezebb, mert éjjel mindig rémálmaim vannak, és emiatt van hogy félek egyedül…
2022. aug. 9. 12:31
 6/6 anonim válasza:
54%
Depresszió
2022. aug. 11. 03:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!