Nagyon maganyos vagyok, ugy erzem senki sem szeret. Mitevo legyek?
koszi a gyors valaszt, persze, probaltam, viszont idegen nyelv, ismeretlen emberek, nehez bele csoppenni egy kialakult tarsasagba, egyedul meg sehova nem megyek el szivesen, cikinek erzem
biciklizni meg kutyat setaltatni nagyon gyakran szoktam, de ezek olyasmik amikor sok emberrel nem talalkozok, falun lakom
"...mindig eltaszitom oket magamtol": ez mitől lehet? Tudatos, vagy tudattalan cselekedet részedről? Kezdj el sportolni, végy egy kutyát, sétálj, fuss vele, menj el önkénteskedni, vagy tanulj valami újat. Ezekkel is nyitsz a világ felé.
Nyugi, sikerülni fog, csak indulj el:)!
Kedves 5-ös. Amit írtam arra értettem, hogy sosem alacsonyodnék odáig, hogy ilyen kérdést kiírjak. Legalja szint. Szánalom.
Aztán csodálkozik a kérdező, hogy miért van ilyen helyzetben. Hát PONT ezért...
Nem nyafogással kell megpróbálni ismerkedni. Az senkit sem érdekel. Továbbá ne várj segítséget idegenektől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!