Azt erzem hogy senki se szeret?
Hát a suliba a legtöbb ember ezt érzi szerintem. Ők nem azért a barátaid mert annyira jól kijöttök, hanem azért mert össze vagytok zárva és átmenetileg te vagy az akivel jóba kell lenni. Neked egy igaz barát kell amit nagyon nehéz találni és nem is a suliba kell. Ha van egy ember akit tényleg a barátodnak hívhatsz akkor örülhetsz. Sokaknak annyi sincs. A családod viszont mindig ott lesz neked. Érd el a céljaidat és járj nyitott szemmel. Csupán egy hozzád hasonló embert kell találnod. Adj neki időt mert nem találod meg hiphop.
Még annyi, hogy neked szükséged van a szeretetükre? Nem. Elég ha magadat szereted. ^^
És valószínűleg nem is utálnak. Max ilyen közepes vagy a számukra. Szóval nincs min parázni. Az életed legfontosabb eseményeit ne velük oszd meg és kész. Én egyedül barátnőmmel szoktam beszélgetni. Egyszerűen nem találtam olyan embert aki normális lenne barátnak. Segítek, jófej vagyok meg minden és lelépnek. Kutyába se vesznek. Ez viszont egyértelműen nem az én hibám. Csupán a mai emberek furák. Inkább negatív értelembe.
Tudom nem interneten akarsz ismerkedni, de szívesen beszélgetek ha van kedved. 23/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!