Miért érzem úgy hogy senki sem szeret, miközben ez nem is így van?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok,szüleimet szeretem,de viszont néha úgy érzem hogy még ők se szeretnek,se a barátaim,vajon miért van ez?2018. febr. 28. 20:45
1/2 anonim válasza:
Ez gyakori érzés és sajnos az önbizalomhiányból fakad. Én is sokszor érzem így, bár én 'nehéz személyiség' vagyok és túl sokat agyalok.
2/2 anonim válasza:
Pontosan ugyanígy érzek én is. Tudom jól, hogy a szüleim szeretnek, azonban sajnos én mégsem vagyok képes kellőképpen viszonozni a szeretetüket... Kicsit olyan érzésem van néha, mintha őket is eltaszítanám magamtól. Barátaim soha nem voltak, vagy ha mégis csak rövid ideig, aztán előbb-utóbb kiábrándultak belőlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!