Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ennyire félreérthető voltam?

Ennyire félreérthető voltam?

Figyelt kérdés
Van egy srác aki jófej de szörnyen nyomulós. Amikor legelőször találkoztunk és elhívott randizni elmondtam neki háromszor hogy nem akarok kapcsolatot. Aztán magyarázott még tovább de rahagytam. Másodjára odajött beszélgetni és megjegyezte hogy milyen szép vagyok. Ezt leszámítva jól elbeszelgettünk. Harmadjára újra jött a randizós szövegével és mondtam neki h nem hiszem h ráérek minden napra van programom. Mire mondta hogy mondjam nyíltan a szemébe ha nem akarok randizni vele. Majd erre mondtam neki hogy kettesben randi szintjén nem akarok vele találkozni és nem akarok tőle semmit de jofejnek találom és többen haveri szintén akár ha hívunk közös barátokat elmehetünk iszogatni vagy összehozhatunk valamit. Ezota eltelt 2 hét és tovább folytatja a nyomulást.

2022. aug. 4. 12:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Vannak emberek, akik egyszerűen nem értik meg a finom célzásokat, valószínűleg ez a fiú pont ilyen. Határozottan mondd meg neki, hogy akadjon már le erről a témáról vagy különben ignorálni fogod.
2022. aug. 4. 15:47
 12/13 anonim ***** válasza:
64%

NEM mondtad el neki.

Amíg haverkodni akarsz vele, ő azt úgy fogja tekinteni, hogy érdekel téged és nyomulni fog. Pont.

Ignorálni kell és minden kapcsolatot megszakítani vele, akkor TALÁN leszáll rólad.

2022. aug. 5. 11:34
 13/13 A kérdező kommentje:
De ha elmondom neki hogy úgy nem akarok tőle semmit akkor ebben mi a nem egyértelmű. Ha nekem egy ember ezt mondja leszállok róla és nem próbálkozok tovább
2022. aug. 5. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!