Ilyen buták az emberek, vagy én vagyok félreérthető?
Mert az emberek nagy része hülye. Én is hirdettem ingyen elvihető építőanyagot, 10-ből 9 ember el sem jött a megbeszélt módon az anyagért. Aztán egy gyerek délután 4-re mondta hogy jön, megjelent este 9kor kerékpárral hogy vigyem el neki a 2 m3 téglát 20 km-el arrébb. Persze ingyen vigyem el.
Volt egy kanapém ingyen elvihetőként, 10-ből 9 ember azzal kezdte hogy odaviszem-e nekik
Azért azt tisztázzuk, hogy nagyon nagy hányaduk tényleg annyira nulla agyilag, hogy rájuk még a hírhedt "az annyit is ér" kitétel is erősen vonatkozik, de abba a hitbe se ringassa senki magát, hogy a tudatosan pofátlan olyan nagyon okos lenne, mert kábé ez a nagyon gyenge halászat a maximum nyereséghozója. Ami azért működik, mert a másik oldalon se nagyon alulreprezentáltak a nem százas arcok. Gyakra látod is a fejükön a meglepetést, amikor a számodra nyilvánvaló feltételeidet szavakba kell öntened...
Arra szeretném ezzel felhívni a figyelmet, hogy azért azt senki se higgye, hogy olyan nagyon kevés lenne a fura pszichiátriai csemege az ilyesféle akcióhősök közt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!